in ,

Urizálás – Ingyen használta a bowling pályát is az ózdi polgármester!! – Videó

Ingyen bowling Ózdon

Ingyen bowling Ózdon. Nemcsak a város uszodáját használta saját célra a jobbikos polgármester: Janiczak Dávid 2015-ben az önkormányzat tulajdonában lévő bowling pályán szórakozott barátaival. Az intézmény akkori vezetője másnap a gépnaplóból tudta meg, hogy még jóval záróra után is használták a pályákat. A hajnali 3-ig tartó bulin úgy tudjuk ott volt a Jobbik országos vezetésének egy része is.

A létesítmény kilenc órakor zár. 2015 februárjában a város jobbikos polgármestere is itt szórakozott társaival, de rájuk nem vonatkozott a hivatalos nyitvatartás. Az intézményegység akkori vezetője másnap a gépnaplóból tudta meg, hogy még jóval záróra után is használták a pályákat.

 

Galanics Ferenc, korábbi intézményvezető szerint a 10-12 fős társaság a Jobbik országos vezetésének egy része volt, akik fél nyolctól csaknem hajnali háromig szórakoztak a sportlétesítményben. Az esetről jegyzőkönyv is készült, amelyből az is kiderül, hogy a dolgozók nem merték időben bezárni a pályát, mert féltették az állásukat.

Janiczak Dávidról pár napja derült ki, hogy január 5-én kizárólagos használatra kibérelte az ózdi Thermárium és Tanuszodát, emiatt a vendégeknek korábban kellett távozniuk. Míg azért húszezer forintot fizetett a polgármester, öt éve a bowling pályát ingyen vette igénybe társaságával.

(hirtv.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A tanítványait megmentő hős tanár kapta a Trefort Ágoston-díjat – Kásler adta át

Jó hír a magyaroknak! Totális összeomlás zajlik a Jobbikban – Lemond a Jobbik pártigazgatói posztjáról Szabó Gábor – LMP felkészül