in

Minden jel arra utal, hogy Zentének a 100 milliót Mészáros Lőrinc adományozta!

Zenta édesanyja köszönetet mondott a vállalkozónak…

Újabb dolog derült ki Mészáros Lőrincről. Nemhogy nyáron a balatoni mentőcsónakok megvételéhez adakozott több millió Forintot, de minden jel arra utal, hogy Zente 700 milliós gyógyszeréhez az utolsó százmilliót egyetlen személy adta, maga Mészáros Lőrinc!

Ezt nyilatkozta Zente édesanyja a Facebookon:

 

Nem vagyunk híres vagy gazdag emberek. Átlagosak vagyunk különleges gyermekkel, egy félig felújított kis parasztházban élünk, egy autón osztoztunk, akinek nem jut az vonatozik, tudom sokaknak még ennyi sincs, de nekünk jó így imádunk itt élni, falu végén, csendesen.

Nincsenek befolyásos barátaink, de vannak igazi barátaink akik most is mellettünk álltak és végig küzdötték az elmúlt napokat velem! Szó szerint írom. Ennyi levelet szerintem a Pápa nem kapott az elmúlt héten!” – írta az édesanya.

Bíztak abban, hogy sikerülhet összeszedni a pénzt, és most, hogy megvan az összeg, hálásak minden adományért.

“Mindenkinek egyenként nem tudok köszönetet mondani. Két embernek fogom megköszönni név szerint. Egyikük a csupaszív Mága Zoltán, aki tényleg minden követ megmozgatott Zentéért, a másik nagylelkű adakozó pedig Mészáros Lőrinc és családja volt. Hálásan köszönjük, hogy beálltak a több ezer jószívű ember közé, közétek és így együtt összefogásban sikerült!

 

 

 

mindenszo.hu

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nem stadion – Sugárterápiás gépet kapott az Uzsoki Utcai Kórház – Videó

Akcióban az ellenzék – Szétrombolják a Fideszes plakátokat Pestszentlőrincen (18. kerület)