in , ,

Trump keményen visszaszólt London polgármesterének – Lúzer, ostoba, inkompetens

Sadiq Khan, London pakisztáni származású polgármestere betámadta az amerikai elnököt a hivatalos látogatása előtt. Donald Trump méltó választ küldött

Sadiq Khan londoni polgármester az egyik legősibb baloldali újságnak, a The Observernek írt cikkében támadta be az amerikai elnököt, fasisztának bélyegezte, valamint múlt századi diktátorokhoz hasonlította őt.

Twitteren közölt válaszában Trump annyit írt: Khan rettenetes munkát végez polgármesterként, ami szemmel látható, ha a bűnözési statisztikákat és a halálozási arányszámokat nézi az ember. Az amerikai elnök szerint a pakisztáni polgármesternek inkább a saját munkájával kellene foglalkoznia ahelyett, hogy Nagy-Britannia szövetségeseit támadja.

Egy egyszerű lúzer, aki éppolyan ostoba és inkompetens, mint New York polgármestere, de Blasio.”

Donald Trump hétfőn érkezett meg Londonba, amely minden hivatalos statisztika szerint sokkal rosszabb közbiztonsággal bír, mint mikor Sadiq Khan átvette a polgármesteri posztot 2016-ban.

Rendőrségi adatok szerint Khan polgármestersége alatt a késes támadások aránya 52 százalékkal emelkedett, 59 százalékkal több rablás és 30 százalékkal több lőfegyveres bűncselekmény történik a brit fővárosban. Az emberölések száma egy évtizede volt utoljára ilyen magas Londonban, mint manapság.

Sadiq Khan a siralmas adatok ellenére nem vállal semmilyen felelősséget, helyette a kormányzatot hibáztatja a Londonban tapasztalható állapotok miatt.

(Forisek Ádám, 888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Az alkesz Szanyi Tibor az MSZP-ről: „Szavazzon rátok a vasorrú bába!”

Egyik sz*rabb a másiknál – Gyöngyösi megy, Jákob jön – Tonyó marad