in ,

Tom Hanks még nem akadt ki így Golden Globe gálán! Videó

“Senkit nem érdekelnek a politikai nézeteid, csak vedd át a díjat!” – A Golden Globe átadón szóltak be a liberális művészeknek

Idén is izgalmas volt a Golden Globe díjátadó, ezúttal nem azért mert a libsik csak arról tudtak beszélni, hogy nekik bizony Donald Trump nem a vezetőjük, sőt, a populistáktól rosszul vannak, hanem azért, mert a műsor házigazdája Ricky Gervais durván kiosztotta a verbális pofonokat a szerinte “jóemberkedő” liberális, hollywoodi elitnek, ami már azért is furcsa, mert ő maga is közülük való. “Ha nyersz, csak vedd át a díjat és köszönd meg, senkit nem érdekelnek a politikai nézeteid!” – tette helyre a liberális színészeket Gervais. 

Ricky Gervais tulajdonképpen egy alkalmat sem múlasztott el, hogy odacsapjon egyet, különös kegyetlenséggel bánt például az Apple-lel. Gervais a céget amiatt bírálta, hogy beszálltak annak idején a szórakoztatóiparba az Apple TV piacra dobásával. Nemtetszését fejezte ki az Apple szerinte képmutató “The Morning Show” című műsora kapcsán, amelynek Jennifer Aniston és Reese Witherspoon a sztárjai. 

Kíváló dráma a méltóság fontosságáról, és arról, hogy mindig a helyes úton járjunk, miközben a cég izzadsággyárakat üzemeltet Kínában

– mondta.

 

 

A műsorvezető a közönséget sem kímélte, és már a show elején egy huszáros vágással megalapozta a hangulatot, amikor közölte:

Kevesebb időt töltöttetek iskolába, mint Greta Thunberg!

Aztán, hogy még egyet odaszúrjon, hozzátette:

Ha nyersz, akkor gyere fel a színpadra, vedd át a kis díjadat, köszönd meg az ügynöködnek, az Istennek, aztán b..zd meg magad. Senkit nem érdekelnek a politikai nézeteid, vagy a kultúráról alkotott véleményed.

Aki nézte a műsort annak a legszórakoztatóbb rész az lehetett, amikor a kamerák a közönséget mutatták, akik jól láthatóan nem örültek Gervais őszinteségének, miközben titokban tudták, hogy a házigazdának teljesen igaza van.

Gervais természetesen a jelenleg legjobban futó amerikai mémmel, Jeffrey Epsteinnel kapcsolatban is viccelődni kezdett. Gervais ezt a Netflixen futó sorozatán keresztül tette meg, az After Life-ban a színész ugyanis egy depressziós férfiat alakít, aki mindenáron el akarja kerülni, hogy öngyilkos legyen.

Szóval a film végén a férfi nyilvánvalóan nem ölte meg magát. Épp úgy, mint Jeffrey Epstein. Csend legyen, tudom, hogy a haverotok, de nem érdekel 

– mondta.

 

(Dezse Balázs, pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

конец. Vége. Szanyi végleg becsicskult! Kilépett az MSZP-ből!

Egy párt halála. Nincs vége Szanyival: Szöllősiné is elhagyta az MSZP-t