in

Tiszta Hollywood Budapesten – Túszul ejtett egy őrt, majd megszökött a bíróságról egy fogoly – A rendőrök lelőtték a bűnözőt – videó

Életveszélyes sérülésekkel kórházba szállították azt a férfit, aki megtámadott egy őrt a Fővárosi Törvényszéken

Életveszélyes sérülésekkel kórházba szállították azt a férfit, aki megtámadott egy őrt  a Fővárosi Törvényszéken pénteken délben, a fegyvert egy biztonsági őr fejéhez szorította, így menekült el – írja az Index. Az utcán megállásra kényszerített egy autót, majd elhajtott. A rendőrök nagy erőkkel vették üldözőbe, a kocsit Újpalotán feltartóztatták, majd lövöldözés után a férfit elfogták.

 

 

Pénteken délben egy fegyveres rab szökött meg a Fővárosi Törvényszékről, értesült az Index. Büntetőügyének tárgyalásán egy vádlott elvette az őr fegyverét. A pisztolyt egy biztonsági őr fejéhez szorította így menekült ki az épületből, majd egy autót is szerzett.

A Fővárosi Törvényszék délutáni közleménye szerint a terhelt, akire garázdaság és rongálás vétsége miatt a Fővárosi Törvényszék 1 év 1 hónap börtönbüntetést szabott ki jogerősen, az ítélethirdetést követően, a kézbilincs felhelyezésekor dulakodni kezdett a büntetés-végrehajtási őrrel. A dulakodás során a tettesnek sikerült megszerezni az őr fegyverét és lábbilinccsel a lábán kimenekült a tárgyalóteremből. A menekülő a Fővárosi Törvényszék Biztonsági Szolgálatának  egy tagját fegyverrel túszul ejtette.

A tússzal az épületen kívülre távozott, ahol egy személyautót fegyverével megállásra kényszerített. Ezt követően a túszt elengedte, majd beszállt a kocsiba és a sofőrrel együtt elhajtott a helyszínről. Az Indexnek egy szemtanú azt mondta, az utcán egy szürke Nissanba ült be, majd az őrt elengedte. Az autó sofőrjét viszont magával vitte. Ezután hatalmas volt a rendőri készültség a városban, az Árpád hídon rendőrautók állták el a forgalmat, és ellenőrizték a kocsikat. Van, aki szerint 50 rendőrautó vette üldözőbe. A rendőrök Újpalotán rálőttek a férfire akit nem sokkal később elkaptak. Az elfogás helyszíne a Nyírpalota és a Szentmihályi út kereszteződése volt, a környéket lezárták. A férfit életveszélyes állapotban szállították kórházba, miután a rendőrök figyelmeztető lövésére sem akart megállni.

(pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nagyon durva a helyzet az MSZP-ben! – Sokmilliós csalás vádja és kibontakozó belharc a kongresszusra készülő MSZP-ben

Hülye svédek – A svéd baloldal felrobban az Orbán-gyűlölettől – Sivalkodnak a családvédelmi akcióterv miatt