in

Tarlós akkora pofont adott Karácsonynak és haverjainak, hogy a fal adta a másikat. Matt 3 lépésben

A Karácsony Gergely vezette budapesti szivárványkoalíció kitalálta, hogy milyen jó dolog lesz, ha indítanak egy hangzatos korrupciógyanús ügyek átvilágítására szolgáló vizsgálóbizottságot

Tarlós akkora pofont adott Karácsonynak és haverjainak, hogy a fal adta a másikat. Matt 3 lépésben.

A Karácsony Gergely vezette budapesti szivárványkoalíció kitalálta, hogy milyen jó dolog lesz, ha indítanak egy hangzatos korrupciógyanús ügyek átvilágítására szolgáló vizsgálóbizottságot, majd a választásokig azt nem függesztik fel, érdemi munka és feljelentések nélkül megtartják ezt a “szervet” egy vádaskodó, hangulatkeltő hazugságfészeknek, amivel lehet majd hergelni a megtévesztett szavazóikat, mondván, hogy Tarlós meg a Fidesz loptak. Az elv nagyjából ugyanaz, mint a “hetescikkelyes” eljárás, amit megnyitottak, és nem nagyon akarják lezárni, mivel a céljuk nem is az, hogy kiderüljön az igazság, a valódi céljuk a közvélemény manipulálása.

A dolog úgy fest, hogy emberükre találtak, mert Tarlós úr mérnökember, ő hitbeli kérdésekben nem vitatkozik. Tarlós a hír hallatán önmaga ellen tett feljelentést a rendőrségen, ezzel rövidre is zárta az ügyet. Pár napja pedig megjelent a hír (nem is akárhol, hanem a “függetlenobjektív” Népszava írta meg), hogy “Hivatalos: visszadobta Tarlós feljelentését a rendőrség, nem nyomoznak a fővárosi beruházások után. A jelek szerint nem talált korrupcióra utaló nyomokat a Nemzeti Nyomozó Iroda a nagy budapesti beruházásoknál.”

Ezzel Karácsonyék ismét lyukra futottak, nincs korrupció, a bizottságot fel is lehet számolni. Ha mégsem teszik, akkor sem lesz már akkora súlya az onnan kikiabált rágalmaknak, mert most már hivatalosan is megállapította a rendőrség, hogy ott bizony nem volt korrupció.

 

 

A képen a következők lehetnek: 1 személy, , szöveg, amely így szól: „1. A főváros elkezdi vizsgálni a Tarlós-éra korrupciógyanús ügyeit index 2. Korrupciógyanú? Tarlós maga tett feljelentést Hivatalos: visszadobta Tarlós 3. nyomoznak a fővárosi feljelentését a rendőrség, nem beruházások után NEPSZAVA MO Köszönjük! A jelek szerint nem talált pcióra utaló nyomokat Nemzeti Nyomozó Iroda nagy budapesti beruházásoknál. NÉPSZAVA facebook.com/szamokadatok szamokadatok.hu SzámokAdatok”

 

(Forrás: Számok – a baloldali álhírek ellenszere Fb oldal)

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Alföldi Róbert is nagyon durván nekiment Vidnyánszkynak – Ezt mondta

Álprobléma, mi? Több mint kétszázötven határsértő ellen intézkedtek a hétvégén