in ,

Szalóki Ági: Egy fehér, keresztény, hetero rémisztő képződmény-rész vallomása

Szalóki Ági hivatalos közösségi oldaláról idézünk:

Tordai Bence, Ónody Molnár Dóra és Niedermüller Péter toleráns csúcsértelmiségiek kedélyesen beszélgetnek az ATV műsorában.

„Hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, ugye fölsoroltuk: a nem-magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen, ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük.

Ezennel nyíltan vállalom: én is a Niedermüller és a “Tégy a gyűlölet ellen!” zászló alatt gyűlölködők szerint rémisztő képződmény része vagyok.

Niedermüller Pétert szeretettel várom bármelyik gyerekkoncertemre, ahol a magyar mellett cigányul és héberül is énekelek, és ahol a repertoárban, ha kedvem támad, énekelek Istenről is, ahol moldvai csángók, székiek és somogyiak régi dalait is előadom, várom szeretettel koncertemre, ahol a XVI. és XVII. századi magyar énekek mellett jól megfér a mali vagy a kongói zene is.

Nem fogom mocskolni, szidni Niedermüller Pétert. Te se tedd, ha ezt olvasod! Elég azt tudni és látni, hogy Niedermüller fehérheterokeresztényezése semmivel sem különb az antiszemiták zsidózásánál, a rasszisták cigányozásánál, a homofóbok buzizásánál. Példát akar mutatni, a gyűlölet ellen akar tenni, de észre sem veszi, hogy éppen az antiszemiták, rasszisták és homofóbok gyűlölete árad a szavaiból általánosító, előítéletes gondolkodásának eredményeképpen.

Szalóki Ági, fehér, keresztény, hetero rémisztő képződmény-rész


Ehhez nem kell kommentár!

(magyarnemzet.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hivatalos: Karácsony nem környezetvédő

Tízezres tömeg követelte Niedermüller lemondását – Nagyon sok fiatal volt – Videó