in ,

Szabó Tímea, e fotó alapján talán még életében nem porszívózott!

Így ember nem porszívózik

Döbbenetes volt olvasni, ahogy Szabó Tímea számon kérte Novák Katalint, mert Novák “merészelt” kívülről ablakot pucolni. Megjegyezzük, hogy nálunk is van olyan ablak, amit csak kívülről tudunk megpucolni, valamint újságot már nagyon rég szinte senki sem használ ablaktörlésre, ugyanis vannak sokkal jobb, erre való ablaktörlő kendők. Tehát kioktatás helyett, inkább Szabó Tímeának kéne megtanulni a házimunkát.

Apropó házimunka!

Látták, hogyan porszívózik Szabó Tímea?

Nem? Akkor nézzék meg!

A képen a következők lehetnek: 1 személy, belső tér

Akkor vegyük végig:

  1. Mezítláb nem porszívózunk, ugyanis érintésvédelmi szempontból életveszélyes! Ha rövidzárlat van, a gyerekével együtt agyonvágja az áram a képviselőt! Minimum 1 papucs!
  2. Gyerekkel a hátunkon eleve nem porszívózunk, mert a porszívózás nem mindig könnyű feladat. Hamar kifárad az ember, főleg, ha több szobát kell kitakarítani.
  3. Hogyan fog lehajolni és más bútorok alatt porszívózni egy gyerekkel a hátán? Sehogy! Vagy ha mégis, a gyerek előre esik, a képviselő feje felett!

 

Összegezve: amennyiben Szabó Tímea rendszeresen így porszívózik, akkor saját és gyermeke életét is rendszeresen veszélyezteti! Ebből pedig az következik, hogy egy felelőtlen ember. Továbbá, ha ez csak egy beállított kép, akkor semmi joga nincs, hogy másokat kioktasson pl. ablakpucolásból.

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Zseniálisan szétkapták Szabó Tímeát – Timkó Eszter színművésznő: Szabó Tímea elveszítette nőiességét – Videó

Agyhalál – A magyar parlament ostromában résztvevő Kunhalmi elítélte a Capitolium ostromát – Videó