in ,

Strasbourg – A valódi politikai törpék hazájukat támadják

Nagy meglepetés nem érhette a politika iránt érdeklődő hírfogyasztókat

Nagy meglepetés nem érhette a politika iránt érdeklődő hírfogyasztókat, hogy az MSZP végre a nyilvánosság előtt is bejelentette a valójában már régóta sejtett döntését: a párt EP-képviselői is megszavazzák a Sargentini-jelentést. Hogy miért taktikáztak ezzel az utolsó napig? Miért nem merték vállalni, ahogy testvérpártjuk, a DK már jóval korábban eldöntötte a magyar társadalomra nézve újabb lesújtó véleményét? Talán azért, hogy minél kevesebb idő legyen arra, hogy beleégjen a magyarok lelkébe újabb gonosz cselekedetük, hogy a szocik is megint kezet emeltek rájuk.

Vörös ördögök: Molnár Csaba, Ujhelyi István, Niedermüller Péter, Szanyi Tibor
Vörös ördögök: Molnár Csaba, Ujhelyi István, Niedermüller Péter, Szanyi Tibor

A hivatásos hazaáruló brigád mindenképpen furcsa, önpusztító társaság. Nem véletlenül valószínűsítettük minapi írásunkban várható elhatározásukat, hiszen nincs olyan figura a négy képviselő között – Ujhelyi István, Szanyi Tibor (MSZP), Niedermüller Péter és Molnár Csaba (DK) – akinek a megnyilvánulásai között akár csak egyet is föl lehetne mutatni, amely a magyarok érdekében fogalmazódott volna meg. Orbángyűlölet annál inkább zúdul belőlük, ha kell, ha nem.

Molnár Csabának például éppen akkor jut eszébe az évek folyamán európai szintű politikussá előlépett Orbán Viktort politikai törpének nevezni, amikor egy hihetetlenül fontos nemzetközi fellépésére készül. Amikor Magyarország ellen az Európai Unió elitje, Sorossal a háta mögött egy politikai vádiratot íratott Judith Sargentini kezével, amelynek európai parlamenti vitáját koncepciós eljárás keretében szervezték meg. A vádirat lényege, hogy támadást intézzen Magyarország migránsellenes politikája ellen, a koncepciós eljárásé pedig az, hogy ebben a vádlott magyarok védekezésére nem kíváncsiak. Ezért adtak az Európai Parlament többségben lévő bevándorláspárti képviselői mindössze hét percet arra, hogy Orbán Viktor megvédhesse hazája álláspontját.

Strasbourgban a parlament most bosszúra készül, mert a magyarok több alkalommal határozottan állást foglaltak az ellen, legutóbb április 8-án, hogy  bevándorlóország legyünk. Orbán Viktor ki is mondta: „Az ítéletet már megírták, én most azért megyek, hogy megvédjem Magyarországot és a magyar embereket az igazságtalan vádakkal és hazugságokkal szemben.”

A vörös ördögök pedig – micsoda szégyen – az ellentábor, a vádat képviselők, a koncepciós eljárást támogatók sorait erősítik, s alig várják, hogy újból tőrt döfhessenek saját nemzetük lelkébe. Az ember voltaképpen nem is érti, miért indulnak ezek a választásokon, miért akarják magukat folyton rátukmálni a magyarokra, mikor tettekkel soha nem szolgálják a javukat. Mindig csak ellenükre dolgoznak. Nem véletlenül terjedt el pártszimpátiától függetlenül Magyarországon, hogy Orbán Viktor befolyásos európai politikussá érett. A törpéző Molnár Csabát pedig ettől naná, hogy üti a guta, hiszen kénytelen elismerni, hogy ettől „a jobboldal ujjong, a balliberális oldal szorong, de megkérdőjelezni nem akarja.”

Persze, hogy nem akarja megkérdőjelezni. Föl kellene ismerni már végre a ballib oldalon is, hogy a magyarok számára – pártállásra való tekintet nélkül – a biztonság a legfontosabb érték. Ezt pedig – tetszik, nem tetszik – nem Ujhelyi István, nem Szanyi Tibor s a többi sötét alak, hanem Orbán Viktor emberfeletti küzdelme biztosította eddig a számukra annak ellenére is, hogy a magyar ellenzék díszes képviselői folyamatosan a liberális támadók szekerét tolták.

Nem lenne meglepő, ha a strasbourgi dráma után tovább emelkedne a Fidesz most is toronymagas népszerűsége, míg a nemzetellenes ellenzék amúgy is karcsú támogatottsága tovább csökkenne. Előrevetítve a EP választások számukra újfent gyászos kimenetelét. Hogy a reflektorfény ismét rávilágíthasson a magyar politikai élet valódi politikai törpéire.

(forrás: Horváth K. József, leander.blogstar.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Ennyi volt – Brüsszel beállt Soros mellé: elfogadták a Sargentini-jelentést

Kurz becsapta, elárulta saját választóit is, és Magyarországot is