in ,

Segget csinált a szájából Ujhelyi István – 1 nap után levették a patkánykormányozós videójukat

Nagyon nem tudja a bal kéz, mit csinál a jobb

Zavar támadt az erőben az MSZP tájékán. Főleg Bunkóné Borbély Dzsenifer és Ujhelyi Pityu körül kell keresni az erő megbomlásának sajnálatos okait. Történt ugyanis, hogy VV Ildikónak bátran, és “szókimondóan” sikerült lepatkányoznia 3 millió Fideszes szavazót, és még pár millió, nem az MSZP-re szavazó magyart. Ez már önmagában is elismerésre méltó, komoly teljesítmény, ám egy tétova bocsánatkérés után Ujhelyi Pityu (tudják, az a főállású hazaáruló, aki  minden Magyarországot elítélő jelentést megszavazott Brüsszelben, valamint ő az, akinek a villácskáját és nyaralóit a Szeviép felújította, ingyé’, 40 millióért, erről hivatalos dokumentum is van.) tovább sétált befele a f*szerdőbe, most már annyira a sűrűjében van, hogy ki sem találnak onnan. Így hát másnap a rettentő kínos és aljas patkányozást egy “Patkánykormány”-ozással tetézte meg a főállású hazaáruló. Ám a jelek szerint a fővárosi MSZP ezt annyira vállalhatatlannak látta, valamint Kovács Lászlónak sem tetszett Bunkóné patkányozása, hogy az Ujhelyi féle, másnap megjelentetett patkányvideót, mára levette az MSZP.

Valaki leszólhatott, hogy “Te Pityu! Ez k*rvaciki, vegyétek le ezt a videót!”
Sőt, maga Timmermans, a szoci EP csúcsjelölt is kijelentette, hogy a patkányozás bizony nem vállalható. A Fideszt ennél sokkal kevesebbért majdnem kizárták a Néppártból, de a jelek szerint az eurószociknál a patkányozás nem ér meg egy kizárást.

Összefoglalva: Ujhelyi rátett egy lapáttal a patkányozásra, majd másnap az egészet stornózták. Ergo Ujhelyi segget csinált a szájából, vagy egyéb más jelzőket is aggathatnánk rá. Például ilyeneket:

  • becsicskult
  • benézte
  • szopórollerre szállt
  • szopóágra került

Ujhelyi kiválaszthatja a magának megfelelőt.

Gratulálunk, MSZP!

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Botrány! Migránsérzékenyítő propaganda az RTL Klub Konyhafőnök műsorában – Totális bojkott indul!

Az Európai Szocialisták Pártja azonnal zárja ki a tagjai közül a patkányozással kampányoló MSZP-t!