in ,

Ellenzék osztja az ellenzéket – Sallai R. Benedek Hadházyékról: “versenyfetrengők”

Keményen kiosztotta egykori párttársait Sallai R. Benedek volt LMP-s politikus

Keményen kiosztotta egykori párttársait Sallai R. Benedek volt LMP-s politikus. Mint mondta, szégyelli magát azért, hogy a munkájával ilyen embereknek segített mandátumhoz jutni.

 

Az ultragáz kifejezés finoman fejezi ki azt a lesújtó, hihetetlenül kínos, roppant módon szégyenletes viselkedést, ahogy ezek a képviselők viselkedtek. Nulla méltóság, nulla tisztesség, csak a balhé keresése, csak a szereplésvágy és a versenyfetrengés”

olvasható Sallai R. Benedek szombati bejegyzéséből. Arról az ellenzéki performanszról van, amikor több politikus decemberben az MTVA székházában próbálták magukat áldozatnak beállítani.

Az egykori LMP-s képviselő úgy fogalmaz, szerinte „kínos, hogy Hadházy mandátumtolvaj Ákos és Szél mandátumtolvaj Bernadett, és a DK-s és MSZP-s bohócbrigád úgy érzik, nekik mindent szabad.”  Sallai szerint az, hogy ők országgyűlési képviselők, nem jelenti azt, hogy ők bármit csinálhatnának.

Egész pontosan az alábbi alakításra gondolt az egykori LMP-s, ami már akkor is inkább emlékeztetett egy kibukott színésztanonc rugdalózására, mint egy elnyomott képviselőre:

 

(forrás: Forisek Ádám, 888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Romboló ellenzék – A balliberálisok tudatos falurombolást végeztek

Szánalmas műfetrengés – Nem verték meg Varju Lászlót az MTVA székházában