in ,

Rendkívüli felajánlást tett egy fiatal magyar focista a Srí Lanka-i áldozatok hozzátartozóinak

Rendkívül nemes gesztussal élt a Szombathelyi Haladás 18 éves utánpótlás-válogatott játékosa

Rendkívül nemes gesztussal élt a Szombathelyi Haladás 18 éves utánpótlás-válogatott játékosa, Kiss Ágoston: a fiatal tehetség egyhavi jövedelmét ajánlotta fel a Srí Lanka-i terrortámadásban érintett családok megsegítésére – írja a 777blog.hu. A sportoló közleményt adott ki, melyben minden katolikus sportolót és jószándékú embert az adakozásra biztat.

 

A Szombathelyi Haladás U18-as válogatott hálóőre, Kiss Ágoston a Nemzeti Sport szerkesztőségébe eljuttatott közleményében azt írja, hosszú idény van mögötte és amikor végre a családjával lehetett otthon, a húsvéti szertartásokon, akkor látta, hogy

Srí Lankán ugyanilyen ünnepre készülő katolikus közösségeket, mint a mienk, a hite miatt gyilkos támadás ért. Biztosan vannak hozzám hasonló korú srácok is, akiknek családját tragédia, szomorúság érte. Katolikus, profi sportolóként a Máltai Szeretetszolgálaton keresztül szeretném labdarúgói egyhavi javadalmamat felajánlani a nehéz helyzetben levő családok megsegítésére. Kérek mindenkit, katolikus sportolókat, jó szándékú embereket, segítsék felajánlásukkal a Srí Lanka-i katolikus közösséget. Ahogy sportban, a vallások között legyen békesség!

A fiatal játékos eddig háromszor volt kerettag a felnőttek között, a 2017/18-as idényben bajnok lett a Szombathelyi Haladás U19-es csapatának tagjaként, szerepelt a zöld-fehérek ifjúsági Bajnokok Ligája mérkőzésein, és eddig 15 alkalommal húzhatta magára az utánpótlás-válogatottban a nemzeti mezt.

PS/777blog.hu, fotó:777blog.hu

(forrás:pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hoppá – Mégsem vándorolnak ki tömegesen a magyarok Angliába, a bevándorlási egyenleg mínuszba ment át

Nem vicc! – Egy humorista nyerte az ukrán elnökválasztást