in ,

Puzsér elszabadult – Betámadta a balos ellenfeleit

Puzsér elég keményen beleszállt Horváth Csabába

Puzsér elég keményen beleszállt Horváth Csabába, mert szerinte a baloldal hazug és Budapestet azért akarják megnyerni, hogy újabb polgárháborús frontot nyissanak.

 

Puzsér Róbert megsértődött, amiért a Népszavának adott interjúban trollnak nevezte őt az MSZP főpolgármester-jelöltje, Horváth Csaba.

Hivatalos kampányoldalán megjegyezte, hogy:

Horváth Csacsi az MSZP főpolgármester-jelöltje azt állítja, hogy Puzsér egy troll. Nem tudjuk pontosan, hogy mit jelent a politikai szlengben a troll, de azok a főpolgármester-jelöltek, akiknek betartható ígéret nem hagyta el a száját az elmúlt hetekben, akik azzal hülyíti a választóikat, hogy majd térdre kényszeríti Orbánt, akik arra akarják használni Budapestet és az itt élőket, hogy újabb polgárháborús frontot nyissanak, ezerszer inkább tekinthetők trollnak, mint az a Puzsér, akinek a kampánya nem a gyűlöletre, nem a megosztásra és nem a hergelésre épül.

Puzsér(…) „az ország egyik legjobb kommunikációs szakembere, számos médiaplatform tulajdonosa és menedzsere, illetve közismert újságíró, humorista és véleményvezér”.

(forrás:888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Újra magyar érmek! – Hosszú Katinka dobogóra állhatott az Európa-kupában

Hivatalos: Budapest Európa legbiztonságosabb és legsportosabb fővárosa