in ,

Pilhál szerint valami kibeszéletlen gyermekkori trauma áll Ujhelyi defektes viselkedései mögött…

Azontúl, hogy tovább erősítette a kormánypártok szavazótáborát, arra is jó volt Bangóné patkányszózata….

Ujhelyi, a Fidesz-aktivista

 

 

Azontúl, hogy tovább erősítette a kormánypártok szavazótáborát, arra is jó volt Bangóné patkányszózata, hogy megtudtuk, hányadán áll józanság tekintetében az ellenzéki oldal. Részletes elemzésbe nem bonyolódnék, legyen elég annyi: a társulat épeszűbb fele bosszantó öngólnak nevezte a megmondóasszony beszólását, de még a vérmesebbek némelyike is elhatárolódott a rágcsálóhasonlattól. (Tamás Gáspár Miklós egyenesen lemondásra szólította fel a harsány delnőt.)

Azon viszont senki sem lepődött meg, hogy Ujhelyi István, a szocialisták fenegyereke mellszélességgel kiállt Ildikó asszony mellett: „A lényegi kérdések elől azzal próbál menekülni a Fidesz, hogy Ildi interjújáról hazugságkampányt indítanak. Addig sem kell számot adniuk az ellopott országunkról.” Némi fölvezetés után pedig váratlan ötlettel áll elő: „Mostantól így hívjuk e rendszert: patkánykormány.” Vagyis Ujhelyi gondolkodó – az MSZP uniós képviselője – ahelyett, hogy önmérsékletre intene, még lovat ad az ellenzék hülyevonulata alá… Ennyiből is látható, hogy Ujhelyi, mit mondjak, nem tülekedett, amikor az észt osztogatták. (Nem kizárt, hogy valami kibeszéletlen gyermekkori trauma áll Ujhelyi defektes viselkedései mögött, ki tudja. Pszichológusok állítják, már egy viszonzatlan szerelem az óvodai dadus iránt is elég, hogy nőgyűlölővé legyünk. Ahogyan egy ránk zárt vécéajtó is klausztrofóbiát okozhat.)

Mindenesetre igazat kell adnunk az egyik kommentelőnek: „Ha a Fidesz ingyensört és örök életet osztogatna, akkor sem tudná úgy aktivizálni a szavazóit, mint ez az Ujhelyi.”

(Pilhál György, magyarnemzet.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Az Európai Szocialisták Pártja azonnal zárja ki a tagjai közül a patkányozással kampányoló MSZP-t!

Hivatalos: Az ellenzékiek kétharmada is elítéli Bangóné stílusát