in ,

Összecsinálta magát a jobbik – Elfogadhatatlan Niedermüller nyilatkozata – Megkésve bár, de kihátrál politikai szövetségese mögül a Jobbik

A Jobbik szerint teljességgel elfogadhatatlan Niedermüller Péter nyilatkozata

A Jobbik szerint teljességgel elfogadhatatlan Niedermüller Péter család-, magyar- és keresztényellenes nyilatkozata – írják szerdai közleményükben. A párt szerint a DK-s polgármesternek távoznia kell a közéletből.

Mint fogalmaznak, a DK-s politikus durván túllőtt a célon, amikor úgy fogalmazott:

Hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, hogy ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, amiket ugye fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én, mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény a középen. Ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük, bocsánatot kérek. Ez a családelképzelés. Ez azért borzalmas, mert ha megnézzük, hogy a világon mindenütt az úgynevezett fehér nacionalisták miből állnak össze: ebből – mondom csöndesen nektek.

A Jobbik úgy látja:

Niedermüller Péternek nincsen keresnivalója a közéletben, ha szerinte belefér a többségi magyar társadalom lenézése, megalázása. Reméljük nem az az oka a gyűlölködésnek, hogy ő maga is fehér bőrűnek született Magyarországon.

Forrás/fotó: MTI

(pestisracok.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Deutsch Tamás is megszólalt! Deutsch Tamás: Niedermüller Péter kijelentése uszító

„Az ellenzéki pártok fejezzék be a hangulatkeltést a koronavírus-járvánnyal összefüggésben”