in , ,

Orbán Viktor ki fogja tenni a szűrét a globális NGO-knak!

Itt az ideje

Orbán Viktor a jelek szerint törvényes keretek között ugyan, de ki fogja rakatni a szűrét a Soros féle NGO-knak! Igen, mi így látjuk. Erre két jel is utal. 

 

  1. Gyöngyöspata
    A kormány bírja a teljes közvélemény támogatását Gyöngyöspata ügyben, aminek a lényege, hogy egy Soros NGO pereskedésének köszönhetően 100 milliós pénzeket perelnek ki a kormányból, ami sérti a magyarok igazságérzetét. Amennyiben az ügyet illetően születik egy új törvény, nem férhet kétség ahhoz, hogy a kormány igenis elszánt. Az NGO-k egyértelmű célja Magyarországon a társadalmi csoportok (cigányság vs. magyarság) egymás ellen ugrasztása.
  2. Börtönbiznisz
    A börtönbiznisznek nevezett aljasság elleni fellépésben is elképesztő össztársadalmi támogatottság van. Természetesen szintén Soros NGO-k húzzák le hatalmas pénzekkel az államot, és juttat milliós pénzeket köztörvényes bűnözőknek. A hírek szerint már 12 ezer ilyen per indult a magyar állammal szemben, és 10 milliárdos összeget kellett már kifizetni. E témában is hamarosan törvénymódosítás várható. Az egyik magyar haszonélvező maga Magyar György, aki az ellenzéki összefogás egyik emblematikus alakja. Az összefonódás tehát az NGO-k, az ügyvédek, és az ellenzék között egyértelmű.

 

Összegzés: Az új törvények megszületését követően bátor lépés lenne, ha a Soros NGO-kra vonatkozó szabályozás értelmében nemzetbiztonsági kockázatnak minősítenék azokat, és egy tolvonással végre kitakarítanák őket Magyarországról! Ez a magyarság érdeke, ez a magyar államiság érdeke!

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nem stadion! Folytatódik az ápolói béremelés és a nővérszállók fejlesztése

Íme az 5G hatása az emberi szervezetre