in , , ,

Orbán Viktor fényes politikai győzelmet aratott az EU-ban – Gyurcsány már tombol

Szép győzelem volt

Nem lehet letagadni. Ez szép győzelem volt. Politikai győzelem. Többet ne is gondoljunk a sztoriba, de tény, a V4-ek, Orbán Viktor (Macron összefogásával), és nagy olasz segítséggel, hatalmas győzelmet aratott. Orbánék által támogatott Ursula von der Leyen lett az Európai Bizottság új elnöke. Egy 7 gyermekes anyuka talán ad valamiféle garanciát, hogy a migránspárti szövetség az EU-ban gyengüljön. Akinek van mit / kit féltenie, más politikai döntéseket hoz, szemben a gyermektelen Merkelékkel, és a többi libsi vezetővel.

Orbán Viktor ereje az 53%-os eredménynek köszönhetően, jogos, de fura, hogy Macron milyen szinten tudott diktálni, pedig ő csak a második helyen végzett az EP választásokon. Különös demokrácia ez.

Frédi Webert megbuktatták, a Soros-csicska Timmermanst megbuktatták V4 és olasz segítséggel.

 

Természetesen kétségeink ne legyenek, egy feketeöves háttérhatalmi ember került az Európai Központi Bank élére. Christine Lagarde ül a székbe, aki az IMF egykori elnöke volt. No komment.

Lagarde, Christine (official portrait 2011).jpg

Mindez magyarra fordítva: Az egész kontinens bankjának kasszakulcsa egy kőkemény háttérhatalmi ember kezébe, egy Soros-csicska kezébe került. Az Úr irgalmazzon nekünk.

 

Orbán Viktor politikai győzelme mindezek ellenére letagadathatatlan, Gyurcsány már gyalázkodik és fenyegetőzik a Facebookon. Ez csak jót jelenthet!

Gratulálunk, miniszterelnök úr!

mindenszo.hu

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Bréking! – Győztek a V4-ek: Ursula von der Leyen az Európai Bizottság új elnöke

Az ápolatlan Kerpen Fronius megint a magyarokat gyalázza – Ismét válaszolunk neki