in ,

Nyílt levél Ujhelyi Istvánnak – Pityu! Neked harangoztak!

Nem tisztelt képviselő úr!

Nem tisztelt képviselő úr!

A megszólításnál egyik szót sem vagyunk hajlandóak nagy betűvel írni, ugyanis nem érdemli meg.
Ön sem tiszteletet, sem becsületet nem érdemel. Az ön elmúlt évek európai parlamenti munkássága = nyílt hazaárulás. Ugyanis aki nemcsak a magyar kormány ellen, de a saját népe ellen (pl. a magyaroknak szánt eu támogatások megvonásának megszavazása, vagy ezért való lobbizás) dolgozik odakint, az nettó hazaáruló. Magyarország valóban nem egy túl jól működő demokrácia. De nem azért, amiért Pityu úr gondolja, hanem azért, mert olyan posztbolsevik, posztkommunista aljas gazemberek dolgoznak a mai napig a magyar bíróságon, hogy egyetlen magafajtához hasonló szemét gazembert nem hajlandóak végre bebaszni a börtönbe! Ez sajnos tényleg a mi nagy demokrácia deficitünk, hogy az önhöz hasonló kommunista gazembereket nem sikerült kizárni / az öreg komcsikat nyugdíjba küldeni a fontos bírói pozíciókból, mert a kedves EU ezt ugye 2010 után megakadályozta. Így Pityu úrék sajnos tovább garázdálkodhatnak hazánkban.

De ne féljen hazaáruló úr! Hamarosan még önért is eljön a valódi igazságszolgáltatás: megy a történelem szemétdombjára a patkányozós képviselőjével és pártjával együtt!

Egyébként egyáltalán nem irigyeljük Önt. Ön minden reggel felébred, tükörbe néz, és azt látja, hogy Ön Ujhelyi István. Nem könnyű…

Abban is reménykedünk, hogy Bayer Zsoltnak a szart is sikerült kiperelnie Önből!
Ön számunkra nem ellenfél, hanem személyes ellenség. A haza ellensége!
Ne aggódjon, hamarosan le fogjuk az Ön pofájáról azt az önelégült vigyort fagyasztani!

Egyáltalán nem tisztelettel!

 

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nem stadion – Ősztől korszerű kollégium várja az Óbudai Egyetem hallgatóit

Bréking! – Mától az interneten is alá lehet írni Orbán Viktor hét pontját