in , ,

No more lies! – A külföldi sajtó figyelmébe! (angol feliratos videóval!)

Angol feliratos videóval segít a PestiSrácok.hu

Angol feliratos videóval segít a PestiSrácok.hu az ellenzéki hazugságoknak bedőlt külföldi újságíróknak megfejteni az elmúlt napok magyarországi eseményeit. Itt az igazság, ez történt, így hazudik az ellenzék és sajtója!

 

 

The last couple of days was a confusing time for foreigners who wanted to learn the truth about what has been going on in Hungary. Last week the Hungarian Government passed a new work law but had to face a group of opposition politicians who broke the rules of the House and tried to block the passing of the law. The anarchy-like actions of the opposition drove a couple of thousand people on the streets, later the before mentioned left wing politicians “invaded” the National Television building. According to the foreign media the MPs were beaten and humiliated by the security guards, however, the truth is different. Opposition MPs were the ones who provoked fights between them and the guards and pretended to be pushed, offended and obstructed as it is clear from our video above. Please send the truth to all of your foreign friends.

Hihetetlen gyorsasággal terjedtek el a külföldi sajtóban a napokban történt magyarországi események, amivel nem is lenne semmi probléma, ha igazat írnának. A hazai Arany Málna-díjas ellenzékünk színészi teljesítménye elvitathatatlan, a balliberális orgánumok azonban mindezekből csak a színpadias fetrengéseket és jajveszékeléseket kísérik figyelemmel. Sőt, olykor ha éppen kedvük úgy tartja, azt hazudják, az ellenzéki képviselőket szétverték a biztonsági szolgálat őrei, pedig ők csak be akartak menni a Parlamentbe. Bizony. Ezért is készítettük el rövid, néhány kulcsmomentumból álló videónkat, amelyben bemutatjuk az igazságot, s mindehhez angol feliratot biztosítunk. Kérjük kedves olvasóinkat, juttassák el minél több emberhez világszerte, hogy megismerhessék a “fake news” erejét és ezáltal a valóságban történteket.

A videót készítette: Tihanyi Rita, Ambrus Petra és Dezse Balázs

(forrás:pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Ez már a vég – Leverték Vadai Ágnes sapjákát

Jakab Péter a jobbik Tordai Bencéje – Így csicskítja Szentesi Zöldi a Jobbikos trollt – Videó