in , ,

Németh Szilárd kiakadt – Az EU abba is bele akar pofázni, hogy mit ehetünk – Megtámadták a hús és tojásfogyasztókat

Brüsszelben mindenki meghülyült?

Németh Szilárd Facebookon reagált az EU húsfogyasztás korlátozására

 

 

Az eredeti hírek szerint felére csökkentené a hús-, a hal- és a tojásfogyasztást az Európai Unió állatjóléttel foglalkozó csoportja, az erről szóló terveket a szocialisták és a zöldek is támogatják. A jóval szigorúbb állatjóléti intézkedésekben a hamarosan felálló brüsszeli döntéshozatalt jelentősen befolyásolnák az állatvédő és egyéb civil szervezetek. A lépésekkel nagyobb mértékben drágulna az élelmiszer, ráadásul a folyamat már elkezdődött: most a ketreces állattartás betiltása van napirenden. Németh Szilárd Facebook posztjában adott hangot nemtetszésének.

Az alábbi képpel reagált az EU húsfogyasztás korlátozására Németh Szilárd:

 

Felére csökkentené a hús-, a hal- és a tojásfogyasztást az Európai Unió állatjóléttel foglalkozó csoportja, az erről szóló terveket a szocialisták és a zöldek is támogatják. Nyomj egy lájkot, ha egyetértesz velem: én maradok a nyúljás-csülkös pacalnál, a gyufatésztás (8 tojásos) halászlénél és a hagymás-szalonnás tojásrántottánál.

Németh Szilárd

(pestisracok.hu)

A plakátrongálás a HVG szerint csak akkor oké, ha kormányplakátot tépnek le. Az ellenzéknek szabad – Már megint a kettős mérce

Hoppá! Hullanak a Jobbikosok – Visszaadja országgyűlési mandátumát Kepli Lajos