in ,

Nem stadion – Városrészeket fejleszt Mohácson a Duna Aszfalt

A Baranya megyei városban két szakaszban valósul meg egy fejlesztés, melynek részeként többek közt megújul az úthálózat, kiépítik a közvilágítást és korszerűsítik a szennyvízvezetékeket

Közel 650 millió forintból. új zöldmezős iparterületet alakít ki és leromlott állapotú városi területeket újít fel Mohácson a Duna Aszfalt Kft – derül ki a közbeszerzési adatokból.

 

Az iparterület megvalósítása során kiépítik a zóna teljes közvilágítását, amely tartalmazza többek közt 111 darab utcai lámpa elhelyezését. A beruházás részét képezi továbbá az optikai kábelek lefektetése, valamint a víz- és szennyvízvezetékek kiépítése is.

A projekt keretében egy közel 1,5 kilométer hosszú és 7 méter széles utat is megépítenek, és a szakasz két autóbusz-megállóhelyet is magában foglal majd.

Játszótér és számos parkolóhely létesül Újvárosban

A másik alprojektben Mohács Újváros negyedének leromlott állapotú területeit rehabilitálják. A kivitelezés során megújítják a szennyvízelvezető-rendszer vezetékrendszerét és átépítik a szennyvízaknákat. Emellett az érintett városrészben elvégzik az önkormányzati belterületi járdák és utak felújítását is.

A projekt tartalmazza egy pihenő, egy kosárlabdapálya és egy játszótér építési munkálatait, valamint parkolóhelyek létesítését is. A városrészen minőségi utcabútorokat is elhelyeznek, köztük 35 padot és 35 szemetest, illetve kialakítják a korszerű és energiatakarékos közvilágítást.

Korábban beszámoltunk a soron lévő fejlesztésekről, melyek mostanra a kivitelező megtalálásával hamarosan elkezdődhetnek.

(magyarepitok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A kultúra napjára egy kis kultúra, kedves magyarok – videó

Nem stadion – Korhű arculatot kap Budapest egyik fontos vásárcsarnoka