in ,

Nem stadion – Tanuszodával épül meg Érd új általános iskolája

Az intézményben egy 400 fős lelátóval rendelkező kézilabdacsarnok is helyet kap majd. A komplexumot a Fejér-B.Á.L. Zrt. kivitelezi

Elkezdődik a Fenyves-Parkváros köznevelési centrum megvalósítása Érden a Fejér-B.Á.L. Építő és Szolgáltató Zrt. munkájával több mint 6 milliárd forint értékben – derül ki az uniós közbeszerzési adatokból. A projekt egy tanuszodával és egy sportcsarnokkal felszerelt általános iskola tervezését és kivitelezését foglalja magában.

A létesítményt Érd Parkváros részén hozzák létre a Burkoló utca, a Festő utca, a Búvár utca és a Favágó utca közti jelenleg beépítetlen telken.

A több mint 7900 négyzetméteres általános iskola 24 tanteremmel és 6 szaktanteremmel épül majd fel. Az oktatási intézményben kialakítanak egy 2550 négyzetméteres kézilabdacsarnokot, amely egy 400 fős lelátót is kap. A diákok egy 1560 négyzetméteres tanuszodát is használhatnak majd az általános iskolában.

A pinceszinten alakítják ki a sportcsarnokot, a hozzá tartozó öltözőket, az uszodát, valamint az ebédlőt is.

Nemrég számoltunk be egy másik oktatási fejlesztésről Éden, szintén a Fejér-B.Á.L. Zrt. kivitelezésében, melynek keretében Batthyány Sportiskolai Általános Iskola új tantermekkel és gimnáziumi szárnnyal bővítik ki.

(Almási Krisztina, magyarepitok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Várjuk Ujhelyi István válaszát a ház és balatoni nyaraló felújításra

Megint szanaszét trollkodták az ellenzéket – Az ország röhög ismét rajtuk! – videó