in ,

Nagyon kemény kijelentések: „Dobrev a klán vezetője, Gyurcsány egy papucs”

Nem örültek a Demokratikus Koalícióban annak, hogy a Ripost terjedelmes cikkben foglalkozott a Gyurcsány–Dobrev–Apró klánnal

Nem örültek a Demokratikus Koalícióban annak, hogy a Ripost terjedelmes cikkben foglalkozott a Gyurcsány–Dobrev–Apró klánnal – hívta fel rá a figyelmet a lap főszerkesztője az ECHO TV Jó reggelt című műsorának keddi adásában. Ómolnár Miklós szerint ebben az internacionalista családi politikai vállalkozásban valójában Dobrev Klára viselheti a nadrágot, és Gyurcsány Ferenc csak egy kirakatember. 

Ómolnár Miklós elmondta, egy olyan klánról van szó, ami lassan hét évtizede próbálja befolyásolni a magyar politikát. Az újságíró felidézte, a klán megalapítója egy Apró Antal nevű festősegéd volt, aki kommunistaként azzal lett először híres, hogy ellopott több tonna gyümölcsöt.

Apró Antal eléggé sötét figurája a magyar történelemnek, 1956-ban a kommunisták megbízták a forradalom leverését irányító bizottság vezetésével, Kádár János pedig rábízta Nagy Imre és társai halálra ítélését, ő vezényelte le az egész procedúrát. A pesti köznyelv egész egyszerűen hiénának, dögevőnek titulálta

– hívta fel rá a figyelmet Ómolnár Miklós.

A Ripost főszerkesztője rámutatott, a mai napig egy, a zsidóktól ellopott villa a klán központja. Hozzátette: igazán gazdaggá a családi vállalkozást Apró Antal lánya, Apró Piroska tette, aki valaha Horn Gyulának volt a jobbkeze, majd Medgyessy Péter mellett tevékenykedett, de a klán kitalálta, hogy jobb lenne a vejüket ültetni a trónra, így lett Gyurcsány Ferenc miniszterelnök.

A múlt héten kiderült, hogy Gyurcsány Ferenc felesége, Apró Antal unokája, Dobrev Klára vezeti a DK európai parlamenti listáját. Ómolnár Miklós megjegyezte, Dobrevet a háta mögött Elenának nevezik, ami Elena Ceausescura, a román kommunista diktátor, Nicolae Ceausescu feleségére utal. Hozzátette: ott is egy családi vállalkozásról volt szó, Ceausescu a feleségét kinevezte elnökhelyettesnek, valamint a román tudományos akadémia élére.

Példaként hozta fel Hillary Clintont is, aki szintén megpróbált kitörni férje, a volt amerikai elnök Bill Clinton árnyékából.

Arra a kérdésre. hogy vajon, mi motiválhatja Dobrev Klárát, a Ripost főszerkesztője elmondta, a Gyurcsány–Apró klánban mindig is a nők viselték a nadrágot Apró Piroskától Dobrev Kláráig.

Eddig is ő volt az igaz vezető és Gyurcsány inkább a csak bábként, egy kitalált figuraként működött ebben a családi politikai vállalkozásban

– közölte Ómolnár Miklós.

ECHO TV – A nemzet hangja – Jó reggelt!

(forrás:www.echotv.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nem stadion – Kiderült, melyik kerületekre fókuszál a Budapest földútjait megszüntető program

Bréking – Kövesse élőben Trump és Kim Jong Un találkozását – élő adás