in ,

Nacsa Lőrinc: Ujhelyinek tisztáznia kell magát – Videó

Ujhelyi Istvánnak bizonyítékokat kell mutatnia ahhoz, hogy tisztázni tudja magát

Ujhelyi Istvánnak bizonyítékokat kell mutatnia ahhoz, hogy tisztázni tudja magát – ezt mondta a Szeviép-botrány kapcsán Nacsa Lőrinc az ECHO TV Napi aktuális című műsorában. A KDNP országgyűlési képviselője szerint az európai parlamenti választások előtt a választóknak joguk van tudni, hogy a szocialisták egyik listavezető politikusának milyen ügyek terhelik a múltját.

Nacsa Lőrinc szerint Ujhelyi Istvánnak tisztáznia kell, ki újította föl szeged-szőregi házát. Mint mondta: erős a gyanú, hogy az ügy akár a szocialista pártig is visszavezethető.

Ujhelyi István először ezt tagadta, mindig fenyegetőzött, amikor újságírók megkérdezték erről az ügyről. Ezért ma arra kértük őt Szegeden, hogy mutassa be a számlákat és a megbízásokat a házfelújításról

– mondta a politikus.

Hozzátette: ha voltak visszacsalogatott pénzek, azok akár az MSZP pártkasszájában is landolhattak.

A képviselő szerint Ujhelyi Istvánnak bizonyítékokat kell mutatnia ahhoz, hogy tisztázni tudja magát, hiszen a Szeviép egykori vezérigazgatója komoly vádakkal illette az MSZP-s politikust.

(forrás:www.echotv.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

W1G – Weber vérig sértette a magyar választókat – A patkánytempó folytatódik

Ez már konkrét bűncselekmény – A 444 úgy írt Novák Katalin beszédéről, hogy az még el sem hangzott – Döbbenetes hazugsággyár a 444