in ,

Na végre! Győrben is esik szét az ellenzéki összefogás

Sokáig úgy tűnt, hogy az ország számos pontjával ellentétben Győrben viszonylag egységes az ellenzék

Sokáig úgy tűnt, hogy az ország számos pontjával ellentétben Győrben viszonylag egységes az ellenzék, egyetlen kihívója lesz a fideszes Borkai Zsoltnak. Csakhogy a nyugat-dunántúli városban is  borult minden, hiszen váratlanul Kovács László, a helyi Jobbik-iroda exvezetője bejelentkezett a polgármesteri székért, egy civil szervezet színeiben fog indulni – írja az Origo

Régi új szereplő Győrben a polgármesteri székért! Kovács László is ringbe szállt  – olvasható a Megmondó nevű Facebook-oldalon a hír, miszerint az exjobbikos politikus a Civilek Győrért nevű civil szervezet színeiben vág neki az októberi választásnak. A felületen az is olvasható, hogy Kovács Fodor Rajmund jobbikos önkormányzati képviselő bizalmasa, továbbá korábban a helyi Jobbik-iroda vezetője volt.  A Megmondó szerint az állhat Kovács döntésének hátterében, hogy nem fért fel az ellenzéki összefogás listájára, vagy “már nem volt hozzá gyomra”. Az oldal úgy jellemezte a politikust, hogy ugyanúgy utálja a Fideszt, mint a másik csapat, csak ő legalább pár mondatot el tud mondani papír nélkül is.

Az öt évvel ezelőtti önkormányzati választáson jobbikos színekben egyéni képviselőjelöltként induló Kovács a napokban jelentette be, hogy szervezete, a Civilek Győrért Egyesület legalább egy képviselőt delegálna a közgyűlésbe, amelynek választási programja már el is készült. A politikus kifogásolta, hogy Győrben is sokszor inkább a nagypolitikáról és nem a városról szólnak a viták. A polgármesterjelölt egyúttal elárulta bemutatkozó sajtótájékoztatóján, hogy szeretnének minden körzetben saját jelöltet indítani.

(pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A Hit Gyülekezete is fellép a Coca-Cola botrányos plakátjai ellen

Ez sem stadion! Augusztus végén érkeznek a szeptemberi családtámogatások