in ,

Mintha nem is lettek volna választások – Az ellenzéki pártok, a médiája és a választók ugyanott tartanak, mint április 8 előtt. Érik a 4/5.

Szót kér a mindenszo.hu

Lezajlottak a 2018-as parlamenti választások. Szinte világrekordnak számító, egymás után a 3-ik kétharmadot szerezte meg a Fidesz-KDNP pártszövetség.

Rögtön jegyezzük meg itt az elején, hogy azok a liberális megmondók (“éttermiség”), akik a haladó, függetlenobjektív médiában egypártrendszerről hazudoznak, azoknak szögezzük le:
A Fidesz a KDNP-vel és más kisebb, nagyobb szervezetekkel, tömörülésekkel együttműködve hozta létre a szövetségét (ilyen formában) 2006-ban.
A Fidesz-KDNP szövetséghez tartoznak a Gazdakörök Jakab Istvánnal, a Kisgazda tömörülés Turi Kovács Bélával, a Lungo Drom Farkas Flóriánnal, a Fidelitas a Fidesz ifjúsági szervezetével, az IKSZ (Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség). És még sokan mások.
Mindez a teljesség igénye nélkül.
Na, ennyit az egypártrendszerről.

Térjünk vissza a választásokra.
Figyelvén az elmúlt, több mint egy hónap eseményeit, arra a következtetésre juthatunk, hogy az ellenzéki térfélen, ott az internacionalista oldalon, semmi sem változott.
Semmilyen téren. Egy-két ellenzéki pártocska a szétesés szélén ugyan, de kommunikációban, mondandóban, saját maguk elemzésében, következtetések levonásában semmiféle változást nem látunk.
Mutatjuk mire gondolunk.

 

Ellenzéki pártok

A pártok ugyanazt az ócska, gyűlöletkeltő, nemzetet megosztó politikát folytatják, igaz kisebb hangerővel, de talán a hangerő most az utcára került, amit az ellenzéki pártok képtelenek kordában tartani (lásd papok vegzálása), vagy nem is akarnak. Inkább ez utóbbi.
Az ellenzék továbbra is gyerekded módon politizál: nem mondjuk el a parlamenti esküt, vagy ha elmondjuk, máshogy mondjuk, nem teszünk esküt, vagy majd később, nem tiszteljük a Parlamenti politizálás szabályait és a kormánypárti képviselőket, tegezzük a miniszterelnököt, beszólogatunk. Ez amatőr, gyerekded és liberális szóval élve: kontraproduktív (jajj de szép szó!)
A brüsszeli hazaáruló kvartett (Ujhelyi Pityu, Jávor Benő, Szanyi Kapitány, Niedermüller Petya) ugyanúgy Magyarországot támadja és gyártat hazug, aljas jelentéseket hazánkról.
Tehát ezen a téren sincs semmi változás. Nem tanultak semmiből.

 

 

Ellenzéki média

Nem tisztelve sem Istent, sem embert, rögtön, még a kormány létrejötte előtt, a még ki sem nevezett leendő miniszterekbe szálltak bele páros lábbal. HVG, 444, index, 24.hu, Rtl Klub, és a többi külföldről fizetett függetlenobjektív, haladó média türelmi időt nem adva támadták hazugságokkal és otromba, keresztényellenes személyeskedéssel a minisztereket. Elég ha csak Kásler Miklósra gondolunk. A sztarklikk.hu és a többi ótvaros fosmédia ugyanazt a gyűlölködést, fake newst és hazudozást műveli, mint a választások előtt. A 888.hu egy hónap alatt már több ilyen haladómédiabeli fake newsról rántotta le a leplet. Pl. kínai ingatlanos téma.
Mutatjuk

A liberális média megint ordas hazugságokat terjeszt – Kamu, hogy egy kínai cég új magyar, ingatlanalapú letelepedési programot hirdet a közösségi médiában

De ott folytatja a 444 is meg az összes többi, ahol a választások előtt. Hazudoznak, gyűlölködnek, rágalmaznak, lejáratnak. Unalmas már.
Sajnos ezért fizetik őket. Tehát itt sincs jelenetős változás.

Ellenzéki szavazók

Sajnos itt sincs nagy változás. Ugyanaz a fröcsögés, gyalázkodás és gyűlölködés megy a Facebookon és újabban az utcákon is. Tényleg, semmi, de semmi változás, semmiből sem tanulnak.

Nézzen Ön is papokat köpködő csürhét – Íme az ellenzéki tábor rajongói – Vállalhatatlan

 

De ugyanezt folytatják az interneten is. Újabban június 30-ra tervezik a rendőrautók felgyújtását pl., és egyéb erőszakos cselekményeket. Mutatjuk az erről szóló Facebookos bejegyzéseket.

Autókat gyújtogatni, Fidesz székházat és fideszeseket felgyújtani, miniszterelnököt kivégezni. Ugyanitt tartanak, ezeket akarják. Semmi sem változott, sőt, még erőszakosabbak lettek.

 

Itt tartanak hát az ellenzéki szavazók. Nincsenek rá szavak.

ÖSSZEGZÉS

Úgy látszik, senki sem tanult semmiből odaát: érik a 4/5.

mindenszo.hu

 

Ha tetszett, oszd meg a cikket Te is, küzdjük együtt a liberális médiaterror ellen!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Apáti Bence – Küszöbön áll a Jobbik szétszakadása

BRÉKING! – Orbánék lámpavasra húzása után egy tolószékes kislány meggyilkolásával tréfálkozik a Mérce