in , ,

Micsoda marhaság összehasonlítani a Lánchídfelújítást az augusztus 20-i tűzijátékkal! 30 milliárd vs 100 millió.

Álbalhé és demagógia felső fokon

Már a főpolgármester és más kretének is a Lánchíd felújítást és az augusztus 20-i tűzijáték ügyében tesznek összehasonlításokat. 

Mielőtt erre a nemzetellenes baromságnak, és demagógiának bedőlnénk, tisztázzuk az alapokat:

  1. A Lánchíd felújítása 30 milliárd forintba kerül
  2. Maga a budapesti tűzijáték olyan 100 milliós nagyságrendű, országos szinten pedig mindent egybevetve kb. 1 milliárd forintba kerül (de a vidéki pénzekhez nincs köze Kamu Gerinek.)

Tehát ha a tűzijáték összegét, ami nagyjából 100 millió forint, a Lánchíd felújítás összegével roppant demagóg módon összevetjük, akkor felhívjuk a faszkalap főpolgármester figyelmét, hogy ha a 100 milliót megszorozzuk tízzel, akkor még mindig csak 1 milliárdnál járunk, és utána még megszorozzuk az összeget 30-al, akkor jön ki a felújítás összege. Gyengébbek (liberálisok) kedvéért: ez az jelenti, hogy 300x drágább a Lánchíd felújítása, mint a budapesti tűzijáték költsége, azaz hiába mondunk le a budapesti tűzijátékról, töredéke az a Lánchíd felújításának a díjához képest. Tehát ha le is mondunk a tűzijátékról, akkor sem fogják felújítani a Lánchidat.

 

ÖSSZEFOGLALVA: A LÁNCHÍD EGY NEMZETI SZIMBÓLUM, AZ AUGUSZTUS 20-I ÜNNEPSÉG, ÉS A TŰZIJÁTÉK (SZENT ISTVÁN ÁLLAMALAPÍTÓRA EMLÉKEZVE) NEMZETI SZIMBÓLUM! EZT AKARJÁK ELPUSZTÍTANI!

 

Erről ennyit.

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Üzenjük Magyarországról: sosem adjuk meg magunkat!

Agyhalál – A Tordai akkora hülye, hogy szerinte 5 millió magyar fizetése 100 ezer forint alatt van