in ,

Megtámadták a Nemzeti Konzultációt! – Nem fogják kitalálni, kik!

Meg sem lepődünk…

A Soros-szervezetek most a családok védelméről szóló nemzeti konzultációt támadják

 

A Fidesz és a KDNP szerint nemcsak az ellenzék, hanem a Soros-szervezetek – köztük a TASZ – is “zsigerből” kezdték támadni a családok védelméről szóló nemzeti konzultációt”.

 

Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciójának szóvivője a kormánypártok véleményét tolmácsolva kedden újságíróknak azt mondta: ismét kiderült, hogy

a Soros-szervezetek számára a migránsok fontosabbak, mint a gyermekek.

Rámutatott: ugyanazon Soros-szervezetek, amelyek elsőként ugranak, ha a migránsokról van szó, vagy valamely bevándorlásellenes magyar intézkedést kell támadni, most a családok védelméről és támogatásáról szóló nemzeti konzultációt támadják.

A Soros-hálózathoz tartozó Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) is “nekiment” a konzultációnak, többek között azt sérelmezve, hogy kétharmados védelmet kell adni a családtámogatásoknak. Nyíltan képviselik azt, hogy Európa népesedési problémáit a bevándorlással kell kezelni.

A kereszténydemokrata politikus felidézte, hogy ugyanez a szervezet volt az, amelyik Brüsszelben aktívan támadta a magyar határzárat, a szigorú bevándorlási szabályokat és a Stop Soros törvényt is. Emellett ez a szervezet azért lobbizik, hogy a migránsok szavazati jogot kaphassanak – mutatott rá Nacsa Lőrinc.

A KDNP-s politikus kijelentette: mindezzel nem értenek egyet, álláspontjuk szerint a migránsok támogatása helyett a gyermeket nevelő magyar családokat kell támogatni, erről szól a nemzeti konzultáció és a kormánypártok politikája.

(Tóth Dalma, 888.hu)

 

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Szorul a hurok a hazaáruló Ujhelyi Putyi körül! – Szeviép-ügy

Szabó Tímea beszólt Orbán Viktornak, Kontrát Károly remekül helyre tette! (videó)