in

Meggyőződése szerint hite és konzervatív értékrendje mentette meg a megtámadott futónőt

Nem divat már az a családmodell, ahol a férfi a család papja, vezetője

Nem divat már az a családmodell, ahol a férfi a család papja, vezetője – fejtette ki a vasarnap.hu-nak adott interjújában Makai Viktória, az a nő, akit október közepén futás közben támadott meg egy férfi, aki durván bántalmazta és meg akarta erőszakolni a két gyermeket nevelő édesanyát. Viktória hozzátartozóihoz hasonlóan istenfélő ember, és ennek tulajdonítja, hogy férje megérezhette a bajt, elé sietett, és így megakadályozta a nagyobb bajt. 

 

Makai Viktória a vasarnap.hu-nak adott interjújában egyebek mellett elmondta, hogy a támadás borzalmas pillanataiban sem ingott meg a hite, sőt érezte, hogy Isten vele van, nem érezte elhagyatottnak magát. Az édesanya – aki többszörös magyar bajnok, ultramaratonista – azt ugyan még nem tudta értelmezni, hogy ha feltétel nélkül bízik a Mindenhatóban, akkor mindez miért történhetett meg vele, de úgy vélekedik, Isten azzal segített neki, hogy a megfelelő pillanatban útnak indította a férjét hozzá.

A családfő érkezése miatt a támadó nem tudta elkövetni azt, amit eltervezett, azonban addigra csúnyán összeverte áldozatát. A menekülő elkövető elveszítette a holmiját futás közben, egyebek mellett a lakcímkártyáját is, így a rendőrök hamarosan a lakásán el tudták fogni. A sportolónő elmondta, “mekkora csalódás volt számára, hogy a támadás alatt nem álltak meg az autók”. Makai Viktória úgy vélekedett, hogy ha családjával nem a fenti elvek szerint élnek, és ő egy liberális, feminista, karrierista nő lenne, akkor nem biztos, hogy a férje megérzi a bajt, és nem sietett volna megmenteni őt.

Forrás: vasarnap.hu; Fotó: hirmagazin.eu

(forrás:pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Íme a “Putyin pincsik!”

Hatalmas jobboldali győzelem: Jair Bolsonaro az új brazil elnök