in , ,

Már érzi a vesztét! Elkezdett kapkodni az öreg

Ez lesz a veszte

Megint előbújt a gödörből Gyuribá’. Sivalkodik a honlapján, sőt, a fiacskája is megszólalt. Milyen érdekes, megint Orbán Viktorról beszéltek, és Gyöngyöspatáról! Értik? Gyöngyöspatáról! Ebből is látszik, hogy az egészet ők irányítják! Annyira érzi a vesztét az öreg, hogy eszeveszett kapkodásba, és támadásba, meg sivalkodásba kezdett.

Bizonyítékok a kapkodásra

Gyöngyöspata

Egy Soros szervezet (Helsinki Bizottság) hergeli a cigány lakosságot a magyarok ellen, és az államot perlik sikeresen. Pereskednek, és hergelik a különböző társadalmi csoportokat egymás ellen.

 

Börtönbiznisz

Ugyanolyan Soros szervezetek provokálják a lakosságot pereskedéssel, mint Gyöngyöspatán. 10 ezerszámra perelték be a bűnözők (Soros szervezetek, NGO-k megtámogatásával) az államot, és nyertek pereket Brüsszelben, amit a magyar adófizetőknek kellett kifizetni: 10 milliárdos összegről beszélünk.

 

Brüsszeli támadások

Soros által fizetett kis ellenzéki provokátorok (DK, Momentum és társai) szerveznek előadásokat Brüsszelben, hoznak létre tanácskozásokat a LIBE bizottságban, szervezik a provokációkat az EP-ben, és szólalnak fel olyan ügynökök, mint Dobrev Klára, Donáth Anna, és az abortuszmaradék Cseh Katalin.

 

Újabb röszkei támadás

Eközben szervezett támadás zajlik a magyar déli határokon. Láthatjuk, hogy tömegével, szervezetten akarnak betörni Magyarországra, és már alig várja a nemzetközi hálózat, hogy eldördüljön az első lövés: eldördült, de szerencsére nincs áldozat. Erre várnak. A provokációk, és a határ ostromlása tehát tovább fog erősödni.

 

További NGO-k aktiválása

Jönnek az újabb, és régebbi NGO-k, akik Magyarországon különböző témákat megragadva (oktatás, meleg-jogok, stb.) ismét az államot fogják perelni, és támadni, valamint további társadalmi csoportokat egymás ellen hangolni. Ezek 2020-ban egyre jobban erősödni fognak.

 

Egyet tehetünk: minden NGO-t leleplezünk, és védekezünk, földön, vízen, levegőben!

Kitartás, magyarok!

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A HVG olvasói már csomagolnak! A győri vereség után el akarnak menekülni Magyarországról

A méhészeknek is elegük van Brüsszelből!