in , ,

Már csak ideológiai okokból sem megyünk soha többé az IKEA-ba!

De nem ám

Ha én bemegyek egy közértbe, ott nem politizálnak, mert tejet, krumplit, és sajtot akarunk venni. Senkinek semmi köze ahhoz, hogy kire szavazunk, vagy kire nem, esetleg milyen az identitásunk. Ugyanez vonatkozik a postára, a közlekedésre, vagy a vendéglátásra is. Nincs olyan, hogy “MSZP-s busz”, vagy “Villamos, csak leszbikusoknak”, és aki nem leszbikus, azt leszállítja az ellenőr. Nincs ilyen, mert abnormális.
A svéd IKEA pontosan ezt az abnormalitást képviseli. Ha Kövér László hitet tesz a heteroszexualitás mellett (amit az Alaptörvény, és más törvényeink is világosan rögzítenek), akkor az IKEA gusztustalan, szivárványos reklámokkal üzen Kövér Lászlónak. Az IKEA nyíltan a meleglobbit támogatja a heteró többség kárára.
Az IKEA nyíltan a hányinger libsi vegán életmódot reklámozza a tévében, kárára a normálisan étkezőknek. Az IKEA akarja megmondani, hogy kire szavazz, mit egyél, vagy mit ne egyél. Diktálni akar. Hát nem fog!

Nem tudtuk, hogy az IKEA politikai párt, vagy közszereplő. Ezek szerint az. Viszont nekünk meg ebből elegünk van! Az IKEA tehát politikai szereplővé vált, akkor, mi 3 millió Fidesz szavazók, politikai alapon, soha a büdös életbe nem tesszük be a lábunkat az IKEA-ba!

Ennyi.

mindenszo.hu

 

Ha Te is rühelled az IKEÁT, add tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Az ellenzék szerint Orbán Viktor okozza az alabamai tornádókat is!

Hoppá! – Novák Katalin: Január elején életbe lép a négygyermekes anyák szja-mentessége