in ,

Legyen Trump – Orbán összefogás! – Kérje Magyarország a felvételét az USA-ba és lépjen ki az EU-ból!

Meredek gondolat, de működhet!

Itt a szerkesztőségben felmerült egy meredek  és szokatlan gondolat, de talán van értelme beszélni róla. Egyértelmű, hogy a trianoni és a mostani események után,  egy ilyen becsületes és hazaszerető igaz nép, mint a magyar, nem érzi jól magát az Európai Unióban, ennyi csaló gazember között. Sem politikailag, sem gazdaságilag, sem sehogyan nem jó ez nekünk. Orbán Viktor mindent megtett, hogy függetlenségünket megőrizve jó partneri viszonyt alakítson ki az Európai Unióval. Csakhogy az EU nem akar velünk jó partnerséget, a forrásaink kellenek, a vizünk kell, a magyar rabszolgák kellenek, akik majd megeszik a szemetet, amit ide exportálnak. És most viszont ellenálltunk, ezért ugyanúgy meg akarnak büntetni minket, mint 1920-ban. De talán elkerülhető egy újabb tragédia.

A magyarok túl vitézek, szavatartók es szabadságszeretők. Ezért nem illenek a becstelen nagyhatamak Európájába.

Svájci típusú függetlenséget nem engedhetünk meg maguknak,  mert nincs elég aranyunk hozzá. Most van először reális lehetőség arra, hogy Trump és Orbán összefogjon. Orbán Viktornak és Trumpnak is kapóra jönne egy ilyen szövetség. Egyformán nehéz helyzetben vannak.

Trump simán külön egyezséget köthetne a magyarokkal, Európától függetlenül. Már most.
Peldául köthetnek egy kölcsönös megnemtámadási egyezményt, aminek szimbolikus jelentősége lenne. Nem 51-ik államként lenne nyilvántartva Magyarország, csak “külterület” lenne, mint Puerto Rico.

 

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Macron üdvözli a Sargentini-jelentés elfogadását

Dalai láma: a be­ván­dor­ló­kat vissza kell kül­deni oda ahon­nan jöt­tek!