in ,

Kilakoltatási műbalhé – Az ellenzék egy része sem ment el a parlamenti vitanapra

Az ellenzék rendkívüli ülésen próbált demagógiából leckét adni az Országgyűlésben

Az ellenzék rendkívüli ülésen próbált demagógiából leckét adni az Országgyűlésben, ahol kezdeményezésükre a devizahitelesek problémáit karolták volna fel. A Fidesz már délelőtt közleményt adott ki, melyben leszögezték, hogy nem vesznek részt az ülésen, mely tulajdonképpen egy kampányakció véleményük szerint. Kíváncsiak vagyunk, hogy az emberi jogok nagy védőinek harsányságát letöri-e, hogy az ellenzéki képviselők nagy számban ugyancsak nem mentek el a rendkívüli ülésre, hiszen közel felük távol maradt. A PestiSrácok.hu közli a távol maradó ellenzékiek névsorát, de várhatóan azért ez sem szegi kedvét a demagógiának. Azok ugyanis, akik valóban belehajszolták a devizahitelekbe az embereket, most megmentőként tetszelegnek, a bajba jutottakat segítő intézkedéseket azonban egyszer sem szavazták meg, csak bohóckodásban jeleskedtek.

 

A Fidesz-KDNP közleménye felhívja a figyelmet arra, hogy az eszközkezelő az elmúlt években 36 ezer családot mentett meg, akik közül már közel 20 ezren jelezték, hogy élnek a felkínált lehetőséggel, és így visszakapják otthonukat. A pénteki rendkívüli parlamenti ülést a Jobbik, az MSZP, a DK, az LMP, a Párbeszéd, valamint független képviselők kezdeményezték múlt héten az “egyre súlyosbodó lakhatási válság” azonnali megoldására. Az ellenzékiek a rendkívüli ülésen azt a javaslatot tárgyalnák, amely a gyermekes családok hajléktalanságának megelőzéséhez szükséges egyes törvénymódosításokat tartalmazza.

 

Ehhez képest érdemes megnézni azok névsorát, akik nem jöttel el az általuk összehívott rendkívüli ülésre:

Jobbik:

Gyöngyösi Márton, Brenner Koloman, Ander Balázs, Bana Tibor, Lukács László György, Magyar Zoltán, Sneider Tamás, Stummer János

MSZP:

Bangóné Borbély Ildikó, Harangozó Tamás, Gurmai Zita, Tóbiás József

LMP:

Schmuck Erzsébet, Hohn Krisztina

Függetlenek:

Dúró Dóra, Fülöp Erik, Hadházy Ákos

A DK és a Párbeszéd rendes pártkatonái mind megjelentek!

Forrás: MTI; Fotó: MTI

 

(Szabó Gergő, pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

El a kezekkel Kövér Lászlótól!

Ne vásároljunk náciknál! IKEA bojkott indul!