in ,

Jól jegyezze meg mindenki Kerpel-Fronius nevét, megfenyegette ugyanis Pilhál Tamást

A Momentum bukott főpolgármester-jelöltje nagyon megorrolt Pilhál Tamásra

Mindenszo.hu kommentár: Mindenki jól jegyezze meg Kerpel-Fronius pofáját, mert ez az ember agyhalottnak  és rasszistának nevezte Magyarországot, és fenyegeti rendszeresen a jobboldali újságírókat, politikusokat!

 

Így ír a pestisracok.hu


A Momentum bukott főpolgármester-jelöltje nagyon megorrolt kollégánk, Pilhál Tamás írására, amelyben a magyar ellenzék ellenségként való viselkedését fejtegette. Fronius szerint Pilhál Tamás nyíltan uszít magyart magyar ellen, és mindez a Fidesz romlott politikájának köszönhető.

Nincsenek szavak arra a hitványság-sorozatra, amit a Gyurcsány-szekta, a botmixeres párt és az MSZP napok óta művel az Európai Parlamentben. Legalábbis abban a koordinátarendszerben nincsenek rá szavak, amelyben eddig foglalkoztunk velük. „Magyar” „ellenzéki” pártokként beszéltünk róluk. Pedig nem azok. Ellenségként tekintenek a magyarságra, a hazánkra, gyarmatosítóink meghosszabbított csápjai ők – nem tehetünk mást, viszonoznunk kell az „érzelmeiket”.

– írta Pilhál Tamás, a PestiSrácok.hu újságírója. Ezen vérszemet kapva Kerpel-Fronius Gábor közösségi oldalán adott hangot nemtetszésének:

Jegyezzük meg jól Pilhál Tamás nevét.

Ő mondta ki azt, amit a kormánypárti politika a hazaárulózással régóta sugall: hogy az ellenzék nem ellenzék, hanem ellenség, hogy vele szemben minden eszköz megengedett.

Jegyezzük meg ennek az embernek a nevét – mert tudjuk, hogy a kimondott szónak jelentősége van. Amikor majd ezen felbuzdulva elkezdődnek a fizikai atrocitások az ellenzéki politikusok és a szavazóik ellen, akkor emlékezzünk erre az emberre, aki ezt kimondta.

És emlékezzünk annak a politikának a meghatározó alakjaira, Orbán Viktorra és Kövér Lászlóra, akik a politikai beszédet ebbe az irányba terelték.

A Momentumos politikusok jól tették, hogy a Fideszes politikusok EP-pozíciói ellen szavaztak. A Fidesz ugyanis nem sima euro-szkeptikus párt, hanem a magyar demokrácia aláásója, az Európai Unió erőforrásainak csalárd felhasználója.

Egy maffiaszervezet.

Európa és Magyarország számára egyaránt fontos, hogy a Fidesztől megszabaduljunk végre. Nemzeti érdek.

Ezt kimondani, ezt képviselni, vállalni évtizedes konszenzusok értékelapú megbontását, vállalni a kormánypárti szennysajtó kampányát, a gyűlöletbeszédet, az ebből a cikkből kiolvashatóan: a fizikai fenyegetést: hazafias hőstett.

Gratulálok Cseh Katalinnak és Donáth Annának.

Büszke vagyok rájuk.”

(pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hivatalos: Karácsony totál esélytelen. Századvég: A budapestiek szerint Karácsony nem alternatíva

Akcióba lendült az ellenzék – Horogkereszteket festettek a tapolcai volt zsinagóga és a Fidesz irodájának falára