in

James Woods: Soros sátáni alak

James Woods hollywoodi filmsztár szerint Soros György milliárdos pénzspekuláns “sátáni” figura és egy neonáci kollaborátor, akinek eltökélt szándéka tönkretenni a nyugati civilizációt

“Lényegében felbecsülhetetlen annak a mértéke, amivel ez a náci kollaborátor aláássa a nyugati demokráciák stabilitását. Sátáni [egy figura]” – írta a sztár hivatalos Twitter-oldalán.

Múlt héten egy másik kiírásban azzal vádolta meg a milliárdost, hogy ő finanszírozza az amerikai antifa-mozgalmakat is.

Míg a baloldali antifa-mozgalom tagjai antifasisztaként definiálják magukat, nyílt erőszakot alkalmaznak bárki ellen, akit fasisztának, rasszistának vagy jobboldali szélsőségesnek bélyegeznek, és sokakat támadnak meg csupán azért, mert a konzervatív táborhoz tartoznak.

A Life Site cikke felidézi, hogy májusban az antifák megtámadták Faith Goldy kanadai újságírónőt, aki egy bevándorlásellenes tüntetést próbált dokumentálni Quebec tartományban. A maszkot viselő gengszterek lökdösni kezdték a nőt, kiverték a kezéből a telefonját és egy árokba hajították.

Az Egyesült Államokban George W. Bush egykori szövegírója, Marc A. Thiessen azt állapította meg, hogy azok az úgynevezett “antifasiszta” aktivisták, akik békés tüntetőkre támanak, “semmiben nem különböznek a neonáciktól”.

“Tegyük tisztába, kik is a ‘nácik’ Amerikában: az antifák” – írta a Twitteren James Woods. – “Az antifák pedig a Demokrata Párt paramilitáris szárnya, amelyet Soros finanszíroz. Az antifa gengszterek napjaink fizetett barnaingesei”.

(demokrata.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hernádi Judit is azt szeretné, ha az utcán fagynának meg a hajléktalanok

Salvini: nincs több hülyéskedés, rendőröket küldök a francia határhoz