in ,

Itt az idő, hogy Ujhelyi felköpjön magasra, és alá álljon!

Lebukás a javából

A rókaképű Ujhelyi lebukott – Teli pofával fröcsög a Fideszre, és szélsőségezi a pártot, miközben a Jobbik együttműködésről beszél egy titkos hangfelvételen

Itt van ez a rókafejű hazaáruló, aki Ujhelyi István névre hallgat. Jó sok botrány van manapság körülötte, amiket kínosan próbál megmagyarázni, de már teljesen ráégett arra a róka képére a Szeviépes házfelújítása pl.

A Magyar Nemzet hozta le a minap azt a titkos háttérbeszélgetést, amiben a Fideszt folyamatosan antiszemitázó Ujhelyi arról beszél, hogy megállapodtak az antiszemita, rasszista Jobbikkal.
Tehát kedves Ujhelyi úr:  bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű!

Most pedig idézzük szó szerint Pityut:

a Jobbikkal abban tudtunk megállapodni, hogy a szavazókörök biztosainak koordinálásával szoros együttműködésben leszünk. A Fidesznek 14 800 választói delegáltja van tavasszal. Nekünk 5600-5700. Nincs mese. Ezért indítottunk egy »Jelentkezz szavazóbiztosnak!« felhívást, mert ott kell lenni minden szavazókörben.

 

Tehát mindez magyarra lefordítva: A teli pofával Fideszt szélsőségező, antiszemitázó Ujhelyi István az antiszemita Jobbikkal működik együtt. Ujhelyi István gyakorlatilag segget csinált a szájából.

Apropó, hol vannak a számlák???

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Párizs! – Gyerekekkel teli óvodában akartak mészárolni a bevándorló terroristák

Teljesen felzabálja magát a Jobbik Tapolcán!