in ,

Hülyék 2019 – Megleltük Nagy Blanka nyugdíjas alteregóját, aki szerint agyon kell verni a fideszes politikusokat

Ha kormánybuktatásra nem is, arra azért csodálatosan alkalmasak az elmúlt hetek ellenzéki tüntikézései, hogy a proletár hordószónokok áradatából partra mosódjanak olyanok, akik a Jövő Ellenzéki Reménysugarai lehetnek a lepukkant eddigiek helyett

Ha kormánybuktatásra nem is, arra azért csodálatosan alkalmasak az elmúlt hetek ellenzéki tüntikézései, hogy a proletár hordószónokok áradatából partra mosódjanak olyanok, akik a Jövő Ellenzéki Reménysugarai lehetnek a lepukkant eddigiek helyett. Nagy Blanka („Trágárka”) után most itt a legújabb jelentkező: egy nagykőrösi akciónyugdíjas, aki nemes egyszerűséggel agyonveretné az összes fideszes politikust…

 

 


Olyanok ezek az ellenzéki tüntikézések, mint a kereskedelmi tévék tehetségkutatói: a nagy gagyidömpingben elő-előcsillan néhány tehetség, aki aztán pár hétig címlapon lehet valamelyik bulvárlapban, mielőtt végleg eltűnne a süllyesztőben. Szó se róla, izgalmas a verseny. A rutinosabbak kidolgozott (fel)forgatókönyvvel a kezükben állnak rajthoz: az egyik füstbombával, a másik sós könnyeivel, a harmadik lyukas zoknival támad a kormányra (és a jó ízlésre).

  • Ilyen kemény mezőnyben pedig nehéz kitűnni bármivel is. Ez mostanáig egyedül „Trágárkának” (alias Nagy Blanka) sikerült, aki ifjú kora dacára autentikusabban káromkodik, mint Torrente, a mocskosszájú spanyol rendőr. Úgy „bajszos f*szozik” és „b*sszonozik”, mintha egy kocsis és egy albán szamár szerelemgyermeke lenne…

Most azonban újabb reménysugár tűnt föl az elhalni látszó ellenzéki tüntetések sötétszürke egén, aki tehetsége alapján akár Nagy Blankánál is komolyabb pályaívet futhat be. Bár életkora alapján a nagymamája is lehetne Trágárkának, szellemileg nagyjából egy szinten állnak. Oláhné Marika néni az egy héttel ezelőtti, nagykőrösi ellenzéki (MSZP-s, jobbikos, „civil”) tüntetés utolsó szónokaként tűnt föl cvekkerrel a kezében. Vagyis ő volt a főszónok, hiszen komoly rendezvényeken mindig a legnagyobb attrakciót hagyják a végére. Nos, Marika néninek olyan „előzenekara” volt, mint a szocialista Ujhelyi „Menza” István.

Ujhelyi István élete nagy álma teljesült: végre Árpád-sávos és jobbikos zászló előtt szónokolhatott (Forrás: Facebook)

Ujhelyit Ábrahám Tibor volt SZDSZ-es országgyűlési képviselő (1990-1998) követte, aki – jó liberális szokás szerint – átvedlett „civilbe”, és jelenleg a Jobb Nagykőrösért Egyesület elnöke. Ábrahám Tibor leánya, Ábrahám Edit is üde színfoltja a nagykőrösi közéletnek: 2014-ben a Jobb Nagykőrösért Egyesület jelöltjeként indult a helyi polgármester-választáson, a Jobbik támogatásával. De ami ennél is érdekesebb: Ábrahám Edit egy Facebook-posztjában akasztással fenyegette meg a város fideszes polgármesterét, Czira Szabolcsot és a többi fideszest. Ez is jelzi, hogy a Pest megyei településen erőteljes a felhozatal vérre szomjas ellenzékiekből.

Ábrahám Tibor volt SZDSZ-es országgyűlési képviselő (Forrás: Facebook)

Ábrahám Tibor fölszólalása után következett a helyi proletariátus képviseletében Oláh Imréné, Marika néni bevásárlószatyorral a kezében. Ő azokat az unalomig ismert hülyeségeket ismételgette, amelyeket az RTL Klub és az ATV híradóiban látott, illetve amelyekre valamelyest vissza tudott emlékezni. Ezekkel most nem terhelnénk olvasóinkat, de aki kíváncsi rá, megnézheti az egész nagykőrösi tüntetést ITT. (Marika néni gyújtó hangú beszéde a 32. perc táján kezdődik.)

Marika néni cvekkerrel a kezében tart országértékelő beszédet (Forrás: Facebook)

A számunkra legérdekesebb rész a 40. perc után következik, amikor Marika néni a nők nyugdíj-korhatáráról értekezett, illetve arról, hogy „ott fent ez a sok bajuszkirály teljesen hülyének nézi a nőket”. Ekkor egy okostojás a közönség soraiból közbekotyogta: „Még dolgozzunk plusz 400 órát.” Ekkor fakadt ki Oláh Imréné (Marika néni), és a fideszes politikusokra célozva a következőket mondotta:

Pontosan, dolgozzanak. Beállítanám őket, azt amelyik nem bírja, agyonverni.

A pár tucat tüntető nagyon élvezte a „viccet”, jót rötyögtek rajta. Reméljük, hamarosan Marika néni is körbeturnézza majd a teljes ellenzéki médiát, mint Trágárka. És mellette is kiáll majd a fehérsapkás nőegylet, plusz Dobrev Klára. Biztosítják szenvedélyes egyetértésükről, és arra biztatják majd, tartson ki. Hiszen ők mindannyian európai értelemben vett demokraták. Akik, mikor épp nem bajszos f*szoznak, akkor jobb esetben csak börtönbe küldenének minket, rosszabb esetben az akasztófára. És most már az agyonverés is a lehetőségek között van.

 

(Pilhál Tamás, pestisracok.hu)

 

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Rohamtempóban számolja fel magát a Jobbik – Újabb alapszervezeti vezető hagyta ott a Jobbikot

Még a tüntetők is kiakadtak, hogy ez nem forradalom – Videó