in ,

Hülyék 2019 – Fényes nappal vonult fáklyákkal az MSZP

Az Európa-nap alkalmából fényes nappal fáklyásmenetet tartott az MSZP-Párbeszéd csütörtökön Budapesten. Mire besötétedett volna, a rendezvény is véget ért

Budapest, 2019. május 9. Tóth Bertalan, az MSZP elnöke, az MSZP-Párbeszéd közös listájának vezetõje (k), Karácsony Gergely fõpolgármester-jelölt (j2) és Ujhelyi István szocialista EP-képviselõ (j) a résztvevõk között a két párt Fáklyás felvonulás Európáért címû rendezvényén a Szabadság hídon 2019. május 9-én. MTI/Mohai Balázs

Az MSZP-Párbeszéd sem látványban, sem kreativitásban nem büszkélkedhet, ha egy tömegrendezvény megszervezéséről van szó. Ennél nagyobb probléma azonban, hogy nemcsak a látszat, hanem rendre a tartalom is hibádzik.

MTI/Mohai Balázs

Mindez persze előre borítékolható volt annak tudatában, hogy a felszólalók között Tóth Bertalan, Karácsony Gergely, Szabó Tímea és Ujhelyi István nevét olvashattuk. A megszólalók többek között az újfasizmusról, Orbánról mint vírusról, valamint a II. világháború borzalmairól beszéltek. A patkányozás ezúttal az európaiság jegyében elmaradt.

MTI/Mohai Balázs

A demonstráció keretében a résztvevők piros luftballonokkal és fáklyákkal a kezükben a Szent Gellért térről a Fővám térre vonultak. Az esti sorozatra szerencsére már mindenki épségben hazaért.

(Bertha László, 888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Közel 4 ezer aláírás Bangóné lemondatásáért!

Bréking! Brüsszel megtámadta a 10 milliós Babaváró támogatást! – Bezzeg a migránskártya rendben volt