in ,

Hoppá – Lebalf@szozta az ellenzéket az MTVA újabb ostromára készülő Hadházy

Most legalább igazat beszélt

mindenszo.hu kommentár: mi csak ennyit fűzünk a hírhez. 😀

 

A pestisracok.hu híre:

A péntek délután zajló összellenzéki tüntetés rengeteg felszólalója közül a legtöbb konkrétumot még a 444.hu szerint is a független képviselő, Hadházy Ákos mondta el. Az őszi önkormányzati választásra való összefogás fontosságát többen, például Dobrev Klára is hangsúlyozta, de Hadházy volt az, aki kitért arra is, hogy nagyon fontos, hogy minden választókörzetben legyen ellenzéki vagy civil szavazatszámláló.

 

Beszédében Hadházy Ákos elmondta, hogy nehéz munkára lesz szükségük sok beszéd helyett, és kitért arra is, hogy az négyszázhetvenezren írták alá eddig az Európai Ügyészséghez való csatlakozási petíciót írta a 444.hu  Hadházy szerint ezen kívül le kell győzni azt a kishitűséget, hogy nem lehet elérni változásokat, például, hogy nem lehet leváltani az MTVA hírhamisító vezetőjét, mint mondta:

Szánalmas balfaszok vagyunk, ha hagyjuk, hogy gyalázzanak minket az adófizetők pénzéből.

Az országgyűlési képviselő haditervét is ismertette, amely szerint a tüntetés végén a Kossuth térre vonulnak át, ő pedig onnan ki fog sétálni az MTVA Kunigunda utcai székházához, hogy kiragassza követeléseiket. Hadházy elképzelése az, hogy rövidesen blokád alá fogják venni az ellenzéki képviselőkkel a köztévét, szerinte ehhez nyolc képviselő is elég, hiszen ahogy néhányan megjelennek ott, rögtön lezárnak mindent. Hadházyt láthatólag nem törte meg, hogy az ellenzéki tüntetések törzsközönsége látványosan lesz enerváltabb, minden egyes “nagyszabású” tüntetés hatására.

Forrás, fotó: 444.hu

(pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Agyhalál – Van még lejjebb: az MSZP kitüntette Alföldit

Nem kifütyültek, hanem megtapsoltak – cáfolta Szájer a 444.hu fake news-cikkét