in ,

Hollik István kiosztja az ellenzéket: az ellenzéki tüntetéseken csak érdektelenséget, gyűlöletet és elvtelenséget lehetett látni

Hollik István kormányszóvivő szerint önmagát minősíti az ellenzék március 15-ei fellépésének a színvonaltalansága

A 888-nak nyilatkozó Hollik István kormányszóvivő szerint önmagát minősíti az ellenzék március 15-ei fellépésének a színvonaltalansága.

 

A Fidesz-KDNP kormány által az 1848-49-es forradalaom és szabadságharc tiszteletére a Múzeum kertnél megrendezett rendezvényén több ezres tömeg vett részt, méltóságteljesen ünnepelve.

Az ellenzék tucatnyi mini rendezvényein és az összellenzéki nagy közös eseményükön viszont sehol sem volt több ezres tömeg. Volt viszont helyette szélsőjobboldali és baloldali pártok közös zászlólengetése és jó néhány indulatos, meg lázadásra felszólító politikai beszéd.

Fotó: Kozma Zsuzsi

A 888.hu-nak  nyilatkozó kormányszóvivő, Hollik István szerint az 1848-49-es forradalom és szabadságharc történelmi évfordulóján való színvonaltalan fellépésével csak önmagát minősítette az ellenzék.

Ma azt láthattuk, hogy a Múzeumkertnél béke, derű, elszántság és hazaszeretet volt. Ha végignézünk az ellenzéki tüntetéseken, akkor azokon viszont csak érdektelenséget, gyűlöletet és elvtelenséget lehetett látni. Akik ott voltunk a Múzeumkertnél, egyértelművé tettük a lengyel barátainkkal együtt, hogy mi kiállunk a nemzetek Európájáért és a keresztény kultúráért. Az ellenzéki tüntetéseken viszont egyértelművé tették, hogy ők kiállnak az európai birodalomért, az Európai Egyesült Államokért és a multikulturalizmusért.

– mondta Hollik István.

(forrás: Vincze Viktor Attila, 888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hoppá! – Olaszország legmagasabb felhőkarcolóját magyar nemzeti színekkel világítják meg

Olaszország legmagasabb felhőkarcolója is magyar nemzeti színekben pompázott március 15-én