in , , ,

Ha kampányoltak Ahmed H.-ért, akkor most fogadják is be őt a bevándorláspárti brüsszeli képviselők! – Levelet kapnak

A Fidesz kommunikációs igazgatója levélben fordul ahhoz a több mint két tucat EP-képviselőhöz, akik pár hónapja a terrorista Ahmed H. szabadon engedését követelték

Ha kampányoltak Ahmed H.-ért, akkor most fogadják is be őt a bevándorláspárti brüsszeli képviselők!

A Fidesz kommunikációs igazgatója levélben fordul ahhoz a több mint két tucat EP-képviselőhöz, akik pár hónapja a terrorista Ahmed H. szabadon engedését követelték. Ha kampányoltak Ahmed H.-ért, akkor most fogadják is be őt a bevándorláspárti, brüsszeli képviselők! – hangsúlyozta Hidvéghi Balázs hétfői sajtótájékoztatóján.

A Fidesz kommunikációs igazgatója ismertette, hogy a levélben arra kéri a képviselőket, hogy ha korábban olyan fontos volt, hogy kiálljanak Ahmed H. mellett, akkor most járjanak közben a saját kormányuknál, és fogadják be Ahmed H.-t a saját országukba. Ezek a képviselők nyíltan kiálltak Ahmed H. mellett, és még az egyik Soros-szervezet által készített közös kampányfotón is képesek voltak pózolni egy terrorista védelmében – tette hozzá.

Hidvéghi Balázs elmondta, Ahmed H. letöltötte börtönbüntetését és idegenrendészetei őrizetben várja, hogy kiutasítását követően elhagyhassa Magyarországot. Úgy tűnik, mégsem kapkodnak a korábban oly hangos Ahmed-rajongók – mutatott rá, hozzátéve, pedig igazán megkönnyebbülnénk, ha jelentkezne valaki és befogadná ezt az elítélt embert.

Mi nem kérünk egy olyan terroristából, aki erőszakkal támad rá a magyar határra, megtámadja a magyar határt védő rendőröket és egy illegális migránsokból álló tömeget heccel.

A kormánypárti politikus közölte, őszintén szólva, mi nem kérünk egy olyan terroristából, aki erőszakkal támad rá a magyar határra, megtámadja a magyar határt védő rendőröket és egy illegális migránsokból álló tömeget heccel.

Hidvéghi Balázs elmondta, az Ahmed H.-ért korábban kampányoló EP képviselőkben közös, hogy mind masszívan bevándorláspártiak, és mindannyian szerepelnek a Soros György legmegbízhatóbb szövetségeseinek a listáján. Többnyire az Európai Parlament liberális, szocialista, zöld, és kommunista frakció oldalát képviselik – fűzte hozzá.

A kormánypárti politikus kitért arra, hogy a levél címzettjei között van többek között a már jól ismert holland zöldpárti Judith Sargentini, a bevándorláspárti politika egyik fő szónoka, Soros egyik főembere az EP-ben, aki folyamatosan támadja hazánkat, mert nem akarunk bevándorlóországot csinálni. Hozzátette, levelet fog kapni Ska Keller képviselő is, aki azzal lett ismert, hogy migránsfalvakat akar létrehozni Kelet-Európában.

Felajánljuk Ahmed H.-t Anna Gomes portugál képviselőnek is, aki hazánkat hibáztatja a migránskvóta eddigi bukásáért és Malin Björk svéd képviselőnek, aki az áttelepítési kvóta előadója. Szerinte Magyarország számára, „nem csupán lehetséges, hanem kifejezetten üdvös is lenne” pár ezer migráns befogadása. Továbbá ő is azok között van, akik pénzügyi büntetéssel súlytanák azokat a tagállamoktól, amelyek nem akarnak befogadni migránsokat – fogalmazott Hidvéghi Balázs, hozzátéve, hogy közös az EP képviselőkben, hogy bevándorláspártiak és Soros emberei.

(fidesz.hu)

(forrás:fidesz.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nem stadion – Átadták Európa egyik legnagyobb szárnyasüzemét Mélykúton

Kuncze Gábor rendesen beszólt Orbán Viktornak – Szerinte a miniszterelnök “debil”