in ,

Gyakorlatilag 0 társadalmi támogatottsága van az ellenzék erőszakos tüntetéseinek

Csak a hangjuk nagy

Mivel a társadalom nem mozdul az Istennek sem az ellenzék tüncikézéseinek a hatására, ezért a libsi média (merce.hu, hvg.hu, 24.hu, index.hu, 444.hu, RTL Klub…stb.) azt a látszatot kelti, mintha az egész ország tüntetne, mintha valós társadalmi támogatottsága lenne a megmozdulásoknak. Pedig nem.

Mutatjuk mennyire nem.

  1. Mivel kevesen vannak, ezért rendszeresen azt hazudják, hogy sokan vannak. Ezt megerősítik pár alsó perspektívából készült fotókkal. Pl. ilyenekkel:
    Képtalálat a következőre: „rabszolgatörvény”Meg ilyenekkel. Kétségtelen, hogy jól mutat 500 világító telefon, de ennyi, és nem több:Képtalálat a következőre: „rabszolgatörvény tüntetés”Valójában ennyien vannak:
  2. Szokták volt mondani azt is, hogy “a vidék is tüntet”. Igen, egy-egy városban, helyenként 5-15 emberrel. A veszprémi tüncikéről maga a 24.hu írt így:
  3. Facebook eseményeknél azt hazudják, hogy “már 30 ezren jönnek”. Pedig az csak az érdeklődők száma, a valódi résztvevők száma ennél  jóval kevesebb, kb. 7 ezer ember, aminek jó ha a fele elmegy a tapasztalatok szerint. Íme:

Szóval társadalmi támogatottság híján csak a médiazaj a nagy, meg a hazugság, hogy ők mekkora tömeg. Pedig nem.

Valójában egy erőszakos kisebbség hőzöngéséről van szó. Erről ennyit.

 

mindenszo.hu

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Baj van – Veszélybe került a hétvégi tüncikézés – K@rva hideg lesz! A kígyóvállúak serege visszavonul?

Egy olvasó darabokra szedte az ellenzék öt pontos követelését! – Zseniális!