in ,

Gödnek annyi, lebénult! Jogerősen felmentették a munkavégzés alól a momentumos polgármestert Gödön

Ennyi volt Göd

A mai rendkívüli önkormányzati testületi ülésen már jogerősen felmentették a munkavégzés alól Göd város momentumos polgármesterét, Balogh Csabát – tudta meg a Magyar Nemzet.

Két héttel a korábbi szavazás után ismét kétharmados többséggel erősítette meg korábbi döntését a polgármester-ellenes gödi ellenzék. Így már nemcsak a fegyelmi eljárás, hanem a munkavégzés alóli felmentés is jogerős. A Göd város honlapján élőben követhető testületi ülésen botrányok sora zajlott: érthetetlen módon a még csak két éve gödi lakos Balogh Csaba mellett kiállva idős állampolgárok bekiabálásokkal próbálták befolyásolni a testületet – sikertelenül. A fegyelmi eljárásra harminc nap áll rendelkezésére a háromtagú fegyelmi bizottságnak. Balogh Csaba a fegyelmi eljárás ideje alatt egyáltalán nem léphet be a polgármesteri hivatalba – írja a Magyar Nemzet.

 

A gödi önkormányzat képviselő-testülete július 17-i ülésén többségi szavazással fegyelmi eljárást indított Göd momentumos polgármestere ellen. Június 29-én formailag is megszűnt a városban az ellenzéki összefogás, miután a képviselő-testület négy ellenzéki párti tagja bejelentette, hogy új, önálló frakciót alakítanak. A négy képviselő szerint Balogh Csaba, Göd momentumos polgármestere felrúgta az ellenzéki megállapodást és becsapta a gödi embereket.

 

(pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Jurák Kata jelenti – Botrány Újbudán: a DK-s polgármester miatt több ezer gyerek étkeztetése kerül veszélybe

Hoppá! Orbán Viktor Geert Wildersszel találkozott