in , , ,

Fröcsögve követeli Magyarország megbüntetését az agyhalott Sargentini – videó

Csak gyűlölködnek

Nemtelen hazugságokat fröcsögve követeli Magyarország megbüntetését Sargentini és Timmermans (PS-videó!)

 

 

Közös támadást indított a magyar kormány ellen Judith Sargentini és Frans Timmermans, a két magyargyűlölő politikus, akik az Európai Parlament Állampolgári, Jogi, Bel-és Igazságügyi Bizottságának (LIBE) március 21-i ülésén estek ki szerepükből és valódi munka helyett hazánk megbüntetéséért lobbiztak. Sargentini az unió román elnökségét és az Európai Tanácsot is éles szavakkal illette, amiért nem büntetik meg Magyarországot és nem foglalkoznak úgy az üggyel, ahogy ő elvárná. Gál Kinga, a Fidesz EP-képviselője szerint Sargentini még rúgni akar Magyarországba egyet, mielőtt eltűnne a politika színpadáról.

A szocialista csúcsjelölt, Timmermans, aki az Európai Bizottság alelnöke is egyben, ugyancsak igyekezett megmártani a kést a magyar kormányban, hiszen a keresztény értékek semmibevételével vádolta Orbán Viktort, aki szerinte étlen-szomjan tartja a menekülteket a tranzitzónákban. Nem túl elmésen csatlakozott ezzel Sargentini sárdobálásához, azonban a gyalázkodásban hű társra és hergelőre leltek Niedermüller Péterben.

A DK európai képviselője ugyanis rátett egy lapáttal, és jó gyurcsányistaként saját hazáját szidva, igaztalan vádakkal illette a kormányt, szinte középkori állapotokat láttatva, a két holland politikus helyzetértékelésénél még rosszabbnak ítélve hazánk állapotát. Gál Kinga a PestiSrácok.hu-nak úgy nyilatkozott, politikai kampányesemény volt a LIBE Bizottság mai ülése, ez az egész egy politikai játék, a baloldal nyomásgyakorlási kísérleteiről van szó. Nézzék meg videónkat!

A videót készítette: Szarvas Szilveszter és Tihanyi Rita

(forrás: Szabó Gergő, pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Gyurcsány végre őszinte volt: globális kormányzás lesz

Hoppá! – Orbán Viktor fogadta Nicolas Sarkozy-t