in ,

Fenyegetés – Golyót küldtek Matteo Salvininek

Egy névtelen levelet fogtak el az olasz hatóságok

Egy névtelen levelet fogtak el az olasz hatóságok a Firenze melletti Sesto Fiorentio egyik postahivatalában, melyet Matteo Salvini olasz belügyminiszternek, miniszterelnök-helyettesnek címeztek. Egy 22-es pisztolyhoz való golyót találtak benne – írja az Ansa nevű portálra hivatkozva az Origo.

A határozottan és következetesen bevándorlásellenes álláspontot képviselő Matteo Salvininek címzett levelet kivágott újságcikkek betűiből rakták össze, a rendőrség vizsgálatot indított az ügyben – írja az olasz Ansa. Salvini annyit mondott az üggyel kapcsolatban, hogy

több mint 100 erőszakos vagy halálos fenyegetést kaptam egy év alatt, amióta miniszter lettem. Nyilvánvaló, hogy bizonyos baloldali körök gyűlölködése meg tud győzni beteg elméket, de engem nem tud megijeszteni. Éppen ellenkezőleg, még több erőt ad, hogy megküzdjek a bűnözőkkel.

Az Origo azt írja, hogy a  levélíró biztosan jó pontot akart szerezni a bevándorláspárti anarchistáknál, mert a borítékra azt írta, hogy “ministro Duce”, párhuzamot vonva az egykori fasiszta diktátorral.

PS/Origo, fotó: MTI/EPA

(pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Friss! Tarlós nagyon durván vezet Karácsony előtt – Itt vannak a számok

Hivatalos: Közel 60%-on a Fidesz! Megszűnt az LMP!