in , ,

Felháborodó kommentek özöne zúdult Cseh Katalin közösségi oldalára

Ezt érdemli

A jelek szerint besült a tavalyi év végén leköszönt, csodálatos és liberális finn elnökség-féle fegyver, amely hazai elvbarátaik számára azt a reményt jelentette, hogy végre elérik a számukra legnemesebb célt, Magyarország, vagyis hazájuk (?) megbüntetését.

Ezért aztán az ilyen szempontból talán legszélsőségesebb magyarországi pártalakulat, a Momentum nyomásgyakorlása – vagy éppen rimánkodásának iránya – a horvát elnökség felé fordult.

Cseh Katalin, aki brüsszeli és strasbourgi tevékenységével – az eddig eltelt időszakban – a Magyarország elleni felszólalásaival vált hírhedtté, hivatalos közösségi oldalán dicsekedett a horvát elnökség azirányú buzdításával, hogy ugyan legyenek már végre kedvesek elérni, hogy az unió megbüntesse Magyarországot, ama bizonyos 7-es cikkely értelmében.

Ám erre a facebook-posztra már saját követőtábora is felhorkant, kommentelők tömege mondta azt, hogy elég!

A hazaárulás, a szégyen, a gyalázat csak a legfinomabb kifejezések, melyeket a magyar emberek írtak hozzászólásként a Cseh-féle poszt alatt.

Amit a momentumos hölgyek tanúsítanak az uniós intézményekben, még a nem feltétlenül fideszes, ám hazájukat szerető és féltő polgároknál is kiverte a biztosítékot.
(Juhász Attila, magyarnemzet.hu)

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A fél ország ezen röhög – Hibátlan mém érkezett a köztévés Karácsony interjú kapcsán!

Nem stadion! Folytatódik az ápolói béremelés és a nővérszállók fejlesztése