in ,

Félek tőletek

számomra elfogadhatatlan egy közintézmény elfoglalása

“Félek tőletek……
Tettethetném a közönyöst, a magabiztost, de nem tudom…

Félek tőletek,….
…mert azt állítjátok, hogy hallgatásra kárhoztatnak benneteket, közben minden jóérzésű ember megsüketül a rikácsolásotoktól, a hamis szólamaitoktól.

Félek tőletek,…..
….mert a törvényt és más javait is egyaránt tisztelő emberként számomra elfogadhatatlan egy közintézmény elfoglalása, és nem tudom hogy határolódhatnék el a hozzátok hasonló anarchistáktól.

Félek tőletek,…………..
……mert nem tudom, hogy merjem azt mondani, hogy ennyi és ne tovább, ne hazudjatok, ne szalagozzátok össze a köztereinket, az épületeinket, a kedves szobrainkat, de fogalmam sincs, hogy a hozzátok hasonló agresszorokhoz hogy kell viszonyulni. Mit tennétek velem, ha szólni mernék?

Félek tőletek,…………….
……mert mindenhol ott vagytok és mindenhol visszaéltek a frusztrált dühötökkel….tanárként félrevezetitek a gyermekeinket, közintézmények vezetőiként zsaroljátok azokat, akik nem kérnek a káoszból.

Félek tőletek, …………………
…..mert miközben demokrácia hiánya miatt hörögtök, miközben jogállamiság hiányát kifogásoljátok annyi elemi tisztesség nincs bennetek, hogy tudjátok civilizált européer választásokon mond véleményt, annak eredményét tiszteletben tartja.

Félek tőletek,…………….
………., mert áldozati szerepbe bújva mindent elbitorolnátok, ami szerintetek nektek jár….. legyen az a Balaton vagy egy iskola.

Félek tőletek, ……………
…….mert olyan vezéreket választatok, akik nyíltan vállalják, hogy a másként gondolkodókat földönfutóvá tennék, lámpavasra lógatnák, szolgasorba taszítanák.

Félek tőletek,……..
….mert elemi szabályok betartására, embertársaitok egészségének védelmére képtelenek vagytok, világméreteket öltő járványhelyzetben felelőtlenségetekkel növelitek a fertőzés kockázatát.

Félek tőletek, …………….
…….mert ebben a cudar nagy diktatúrában senki nem véd meg tőletek, anarchia és káosz karmesterei…..
Nekem miért kell félnem?
Csak kérdezem.”

 

Forrás: olvasói levél

 

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Földi László szakszerűen cáfolja, hogy Magyarország orosz befolyás alatt állna

Egy igazi örömhír! Vége! Az NMHH elveszi a Klubrádió frekvenciaengedélyét