in , ,

Európai képviselő: “bizonyos szempontból szinte várjuk ezeket a támadásokat”

Az egyik liberális képviselő egészen hajmeresztő nyilatkozatot tett a tegnap esti terrortámadás után

Hárman meghaltak, 12-en megsebesültek, amikor egy fegyveres lövöldözni kezdett a kelet-franciaországi Strasbourgban kedden este. A támadót azonosították, de egyelőre nem találják.

A gyilkosság helyszínén tartózkodó liberális Marco Affronte EP-képviselő a brüsszeli Euronewsnak azt mondta, hogy ő is megijedt, futni kezdett. Majd nemes egyszerűséggel kijelentette:

tudjuk, hogy előfordulhatnak hasonló támadások, azonban folytatnunk kell a munkánkat továbbra is, tekintet nélkül erre. Bizonyos szempontból szinte várjuk ezeket a támadásokat…

Az interjú végén pedig hozzáteszi, hogy “az ember készül a hasonló terrortámadásokra.”

A Zöldek/Európai Szabad Szövetség képviselőcsoportjához tartozó olasz politikus nyilatkozata minden szempontból új megvilágításba helyezi a brüsszeli elit, a bevándorlás és a terrorizmus kapcsolatát. Hiszen hasonló nyilatkozatokat eddig csak a pakisztáni származású londoni polgármester engedett meg magának, aki egyszer elszólta magát és azt mondta, hogy a terror a nagyvárosok életének része. Strasbourg természetesen nem nagyváros, ám a liberális elit és a média által támogatott migrációnak köszönhetően a terror most már Nyugat-Európa szerves része is.

A fentebbi nyilatkozatból kiindulva a brüsszeli politikai elit tagjai nem a migráció megoldásán és Európa biztonságának a megerősítésén dolgoznak, hanem arra próbálják rávezetni az európaiakat, hogy szokjanak hozzá a terrorhoz!

A felvétel itt meghallgatható!

A rendőrség a 29 éves strasbourgi születésű Cherif Chekattként azonosította a lövöldözőt, akinek neve szerepel a potenciális nemzetbiztonsági kockázatot jelentő személyek lajstromán. Sőt, kedd reggel egy másik ügy miatt már őrizetbe akarták venni az elkövetőt, de mivel nem találták otthon, ezért elnapolták az ügyet, azonban a francia rendőrök a férfi lakásán gránátokat találtak.

A támadót menekülés közben a rendőrök megsebesítették, de egyelőre nem tudják milyen súlyosan.

(888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hárman haltak meg és tizenketten megsebesültek a kedd esti strasbourgi támadásban – A terrorista még szökésben

Brutális különbség – Karácsony Nyugat-Európában és itthon