in ,

Ennyit ér az összefogás – Teljesen szétcsesződött Göd önkormányzata

Csodás jövőkép

Kezd kirajzolódni előttünk az ellenzéki horrorkoalíció valódi arca. A nagy szélbal és széljobb együttműködésnek nem véletlenül van számos gúnyneve:

  • Ellenzéki összefosás
  • Moslékkoalíció
  • Horrorkoalíció
  • Roncsok

Itt a legújabb eset: emberi és szakmai alkalmatlanság címén Göd város Momentumos polgármesterét felmentette a képviselőtestület. A felmentett polgármester konkrétan be sem teheti a lábát a polgármesteri hivatalba. Kabaré. Vicc. Tragikomédia. Szégyen. Ezek a szavak jutnak eszünkbe az eset hallatán.

Sok, ehhez hasonló ügy borzolja a kedélyeket országszerte, de ezekről majd később. Kedves ellenzéki és kormánypárti olvasó: képzelje el, ha ezek megragadnák a kormányrudat, mi lenne hazánkkal? Azzal semmi baj, ha az Orbán-kormánnyal szemben az ellenzék 2022-ben próbál alternatívát felmutatni. Ezt nevezzük demokráciának. Az már viszont sokkal nagyobb baj, hogy egy ilyen szedett-vedett kretén társaságra rábízni az országot életveszélyes! Nem lehet úgy kísérletezni egy egész országgal, ahogy a fővárosi vezetés teszi azt Budapesttel! Tarlós tíz éves munkáját egy barom 1 év alatt lenullázta! Mi történne egész Magyarországgal, ha ezek visszajönnének?

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

 

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A fél ország ezen röhög! Index – utolsó út – Coffin Dance meme – Videó

Pilhál György teljesen szétkapta a Momentumot 1500 karakterben