in ,

Előállították a Momentum füstbombázó alelnökét, az ellenzéki propagandasajtó mentegeti

Hivatalos személy elleni erőszak miatt előállították a rendőrök Donáth Annát, a Momentum alelnökét

Hivatalos személy elleni erőszak miatt előállították a rendőrök Donáth Annát, a Momentum alelnökét. A ma esti rombolást és erőszakot a Momentum szabadította el, Fekete-Győr András dobta el az első füstgránátot, ahogy arról beszámoltunk. A momentumosok már tegnap is randalíroztak és ma is többen dobáltak füstbombákat a rendőrökre. egy videófelvétel szerint Donáth Anna is erre készült, közvetlenül a rendőrök előtt. Ekkor könnygázt vetettek be a rendőrök és behúzták, majd előállították Donáth Annát. Az egész este legjellemzőbb eseménye talán az, hogy Soros-blogja, a 444 azonnal védeni kezdte Donáthot, mondván még el se dobta a füstbombát (legalábbis ezt), a rendőrök máris elvitték. Mintha füstbombázni a demokratikus szabadságjogok része lenne.

 

“Egy füstbombát tartott a levegőbe, el sem dobta” – írja a Soros-blogger sértődötten. Nyilvánvaló, persze, hogy Donáth Anna már ezzel is törvényt sértett, de ez Soros embereit nem zavarja. Ráadásul az előzményeket sem láttuk, annak tükrében, hogy több Momentumos is folyamatosan füstbombákat dobált, egyáltalán nem biztos, hogy pont Donáth Anna nem tette addig.

Donáth Anna egyébként – ahogy a Momentum rengeteg tagja – ezer szállal kötődik a Soros-birodalomhoz, a Menedék-Migránsokat Segítő Egyesületnek is dolgozott. Édesapja Donáth László evangélikus lelkész, egykori szocialista országgyűlési képviselő.

A Kossuth téren a Soros-hálózat egyre agresszívebben viselkedő tagjai provokálták a rendőröket, és füstbombákat dobáltak a rendőrökre.

 

A rendőrök parancsnoka a beosztott állomány testi épségének védelme érdekében elrendelte a védőfelszerelés használatát – közölte a rendőrség. A randalírozók nekimentek a rendőrsorfalnak, miközben zászlórúddal, üres flakonokkal dobálták a rendőröket. A rendőrség a sorfalára nehezedő nyomás visszaszorítása érdekében könnygázsprayt alkalmazott.

A főkapitányság késő esti újabb közleménye szerint a tüntetők agresszivitásának következtében két rendőr megsebesült, egyikük a fején, társa pedig a combján.

A rendőrök egy embert hivatalos személy elleni erőszak gyanúja miatt előállította, ez volt Donáth Anna.

(origo.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Rendőrautót is szétvertek az ellenzék tüntetői

Üzenet a tomboló kisebbségnek – Tisztelt tüntetők, ellenzékiek, agyhalottak – Mi csak egyszer indulunk meg, de akkor nem 2 ezren, hanem 400 ezren leszünk